Räkningar-nej tack

Sitter och betalar räkningar och blir tokig. Jätteseg uppkoppling just nu...fy bubblan. Ringde till någon gris på fakturaservice och tjabblade också, vilken tomte!!!!!!!!!!!!! Satt och gäspade i telefonen och var hur tyken som helst! Såg framför mig en fet, svettig och lat liten mexikansk gubbe med fett hår. Hoppas han såg ut så, den gamle prutten. Vill se den sista twilight filmen idag, Eclipse, men det var fullbokat. Får hitta på något annat mysigt. I morgon natt bär det av till Alingsås.

 

Kanske lägger upp lite romantiska bilder sen........

 


hur trött som helst

Har jobbat idag och efter det suttit i solen och läst bok (Matildas sista vals) på Davids jobb. Var tvungen att cykla hem för jag höll på att somna vid bordet haha. Nu ska jag lägga mig i vårat svala rum och ta en liten powernap, ska bli så skönt. David slutar vid sex idag så får se vad vi hittar på då. Jag är sugen på en mysig promenad i hamnen och skaldjur (fast det är jag alltid sugen på). Är riktigt mycket folk i Strömstad nu faktist, känns som det drog igång nu med midsommar och allt. Hörs sen!

 


Godnatt som sagt.......


Godnatt, upp och jobba 07.15 i mån bitti

Lite färg har man allt fått..

Nattinatti sov gott alla små änglar.


Sommar och sol

David har tagit årets första dopp i havet.

Undra om han tyckte det var varmt?

Hehe..

Riktigt nice väder! Har legat och solat på "sjukhusberget" hela dagen och ätit räkmacka på uteservering. Så mysigt. Vad hittar ni på???

Måste säga att jag saknar kommentarer....kom igen nu! Kikar in senare och skriver lite.. Kram


jag är bakis

Hej! Jag är jättetrött idag och har inte så jättemycket att komma med känner jag. Igår så grillade vi med Davids föräldrar, kycklingspett, jättemysigt! Efter det så skulle jag gå hem och lägga mig för jag var så trött.. men när jag kom till boendet så var det full fart och folk drack vin och skulle ut och festa. Det slutade med att jag följde med och hade en jättetrevlig kväll på Kodd och Skagerackstrand...sjukt mycket folk. David har jobbat 32 timmar på två dagar.. nästan en hel arbetsvecka. Han har börjat 11.00 och kommit hem klockan 05.00. Han är rätt trött idag. Nu ska jag kolla klart det sista på matchen mellan England-Tyskland. Puss

Bildregn




Midsommar so far

 


ta hand om varandra

Har precis ätit middag på Park. Wallenbergare med potatismos, gräddsås och lingon. Jättegott och snällt mot magen. David åt Entrecote med vitlökssmör. Nattinatti nu ska vi somna till Avatar.

 

 

Det viktigaste

 

Nattinatti och tusen kramar till mormor och mamma (och alla andra) som stöttar varandra, önskar att jag kunde vara där och krama er. Jag tänker på er hela tiden ska ni veta. Ta hand om varandra och som mamma brukar säga man kan aldrig säga för många gånger att man älskar varandra. Jag älskar er.


Vad ska ni göra på midsommar?

Hejhej. I morse cyklade jag och David ner till vårdcentralen igen och jag lämnade två rör blod..det tog bara nån sekund att fylla dom, sköterskan var grym hon köttade in sprutan rätt i ådern så det sprutade upp i rören på ett kick. Hade en telefonläkartid med Sahlgrenska idag och fick information om min medicin och berättade att jag hade så ont i magen så dom skrev ut en till biverkningsmedicin till mig mot magkatarr. Skönt. Dom sa att det var vanligt att man fick jätteont i magen och spydde men att det inte var bra, så får se om det hjälper med detta.

I morgon kommer Sophie och hennes kille hit ska bli så kul=)=) Sen på kvällen kommer Annelinn och Mary också=)=)=)=) Nu ska det firas midsommar!! Har precis varit och handlat fransklöksill, skärgårdssill, senapssill, färskpotatis, gräddfil, gräslök och rosévin. Hoppas på sol, fast det regnar väl alltid på midsommar?? Sillmys på dagen och sen blir det Skageracks loungebar och nattklubb på kvällen!! David ska stå i baren så vi får hänga lite med han också. Ska bli skoj. Vad har ni för planer för morgondagen???

 

Nu ska vi alldeles strax möta upp Davids föräldrar som är på väg hit och gå och äta middag. Kramar


Hej alla glada

Emilie Lindholm har fått magkatarr typ. Har därför avlägsnat mig från dom andra och ska ta en liten sovstund ihopvikt som ett V med duntäcke. Härligt. Har varit en bra dag, gick upp kl 06.30 och jobbade i förbutiken på konsum, det var en mardröm men vad gör man inte för lite pengar. Måste ju få pengar på något sett lixom. David hade en superbra idè idag tyckte jag, att han skulle lägga alla sina drickspengar i en låda och sen skulle vi dela på dom. Världens bästa idè! Haha nä stackaren men han är för söt. Självklart kommer jag bjuda han på hur mycket som helst sen när jag kan. Min prins. Jaja slut på gulleriet min mage vill till ett visst ställe igen.. ett litet rum där man kan spola vatten. Sen blir det sängen och läsa slutet på min bok om muslimska kvinnor. Här kommer lite bilder, och bli inte allt för avundsjuka nu.. så här gött är det när man är vid havet. Har legat på klipperna och ätit parma och melonsallad. Inte för att jag gillar parmaskinka men den salladen såg så fräsch ut att jag var tvungen att köpa den.

 

Några av mina favvisar! David, Carro och Kajsa.

 

 


filmkväll


Middag.

Var meningen att vi tjejer skulle haft myskväll med film och godis... men vilka tror ni ockuperade tvn jo min pojkvän and some bad guys. Fotboll på högsta volym.. igen. Dumproppar. I mån bitti ska jag gå upp halv 7. Gött.


Idag

Skriver lite sen..just nu så grillar vi soyakorv och majskolvar!! Kramis


OM jag var dancingqueen

Om jag fortfarande hade varit en partyprinsessa så hade jag lyssnat på den här i kväll, högt och dansat ihjäl mig!

 

Men istället tar jag cykeln ner till Laholmens servering...hejbabberiba................................


Jag går och lägger mig

Från början tänkte jag göra ett litet gulligt inlägg med den här fina bilden på min härliga cykelväg till Coop. Och skriva att det kommer bli ett sant nöje att cykla den här vackra vägen varje dag.

Fråga mig inte om hur jag ser ut på bilderna.. det var as soligt och jag skulle försöka le. Misslyckades rätt hårt med det. Men än så länge var allt lugnt.. dukade upp en liten plats till mig i solen utanför fritidsgården.

Efter att ha läst ca 100 sidor i min bok (som dessvärre handlar om förtryckta muslimska kvinnor och är jätte deppig) så står jag inte ut längre. Jag har varit ensam i över 10 timmar nu och jag vill kräkas. Jag svettas, fryser och mår illa. Det har nog varit dom jobbigaste timmarna i mitt liv där jag har varit ensam. Varför är jag i Strömstad? Jag vill inte vara här längre=(=(=( Inte nu!!! Det finns inget för mig i denna jävla staden!!!!!!!

 

 


God förmiddag

Nu cyklar jag iväg till Konsum och sen till vårdcentralen. All by my self. Dagens planer utöver detta: Läsa bok. Roligt att vara i en stad där man är helt ensam bara för att det är personalfest på skagerackstrand. Alla som jag känner här jobbar ju där. Buu..aja det får bli ut och skaffa egna kontakter;)

Som tur är skiner solen så det blir shorts och tröja! kram


21.57

Igårkväll var det fotbollstunering.



Idag har jag inte gjort många knop..promenerat en sväng med David och ätit ceasarsallad och mozarellasticks på Kontoret, världens bästa hak!!!

Just nu är det fotboll som gäller. Brasilien-Elfenbenskursen.
 
I morgon skall alla på skagerack ha kickoff..personalfest hela dagen...kul för dom, boring för mig. Kommer att vara så lonely.. men har lite att göra iallafall, ska till Coop och presentera mig och till vårdcentralen och lämna prover. Sen ska jag sitta i min ensamhet här på fritidsgården och uggla... fy bövelen.. jag vill också på p-fest...fubbit.

Det är något fel på mig

Fel på mig lista...

Jag hör saker som ingen har sagt
Jag säger saker som jag inte vet om
Jag ser saker som aldrig har hänt
När jag ska göra rätt så gör jag fel
Mitt hjärta värker

Stämmer detta så snälla farbror doktorn lås in mig likaväl.



Jag älskar dig

 Idag har min älskade morfar lämnat oss. 72 år gammal, alldeles för tidigt. Det finns inga ord som kan beskriva hur mycket jag kommer att sakna honom. Min älskade morfar. 

Du kommer alltid finnas i mina tankar. Här ska jag spela en låt för dig som jag vet att du gillar, iallafall sångerskan! Har varit ett himla tjat om den där Christina Lindberg enda sedan jag var liten, här är hon=) Ta hand om dig nu. Jag älskar dig.



Sitter i bilen

Jag är på väg till Alingsås till min älskade morfar. Livet är inte lätt =(

Natt

Goodbye Alingsås.

Hello Strömstad.

David har varit så gullig och hjälpt mig att sätta upp en stång så jag har kunnat pipma till vårat lilla rum till en walk in closet med dubbelsäng och datahörna vad tycks??? För er som inte vet så bor vi numera på en fritidsgård (p-boende) och jag och David har tilldelats "musikrummet" som är helt ljudisolerat och har tyggolv. Vi trivs! Jag tror att dom andra i personalboendet kommer tycka att jag är helt galen, även om detta inte ser mycket ut för världen kan jag lova er att dom andra rummen ser absolut inte ut så här....nononono en säng och en resväska så är det klart! Nä fy, så kan jag inte leva;)

 

Detta har hänt sen sist...

JAG HAR SYNDAT!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag lovar, jag ville äta något nyttigt men dessvärre så var jag och David svinhungriga och alldeles för sent ute... kl 22.05 gled vi ut på stan och alla köken i hela Strömstad stängde kl 22.00. Överallt fick man bara dricka alkohol och det gjorde folk glatt... not me! Tillslut hittade vi en pizzeria..... och ja det fanns sallader, men dom kostade 199kr...Det tyckte jag var för dyrt för att bli smal;) Davids cola kostade 39kr. I die.

Vi har varit på SydKoster=)

Vi har cyklat tandemcykel...skitläskigt men kul och mysigt! Förutom när vi fick väja för en liten elbil och jag hoppade av i farten och fick stången mellan bena...vilken smärta!! David skrattade typ ihjäl sig för jag studsade på stången.. sen när han såg att jag höll på att avlida så blev han snäll haha.

 

Jag har köpt en ny dator..en liten fin vit Samsung med mobilt bredband!! ÅHH i love it! Köpte den en minut innan affären stängde, tog skitlång tid att fixa med bredbandet å allt vad det var, undra om personalen gillade att jobba lite extra;) Alltid ute i sista sekund!

Nä fy bubblan nu är det dags att sova.. David ligger redan och nanar.. vet inte varför jag fortfarande är uppe har varit trött i 8 timmar.. är nog övertrött. Till alla intresserade kan jag meddela att Emilie Lindholm ännu inte har druckit en enda droppe alkohol i Strömstad. Nej fy har inte alls varit sugen..känns läskigt. Men kanske i morgon då är det ju fredag! Ja det blir nog så.. sov gott allesammans!


Hej Kära vänner

Nu drar vi till Strömstad! Så fort vi har fått i ordning så kommer de bli mycket mer uppdateringar =)=) Kameran följer med överallt;)

Ta hand om er sålänge!

Flyyyytttttttttstäääääääddddddd

Har inte haft tid att skriva något idag....har inte tid nu heller!!!! Fixar och donar åt alla håll.


Nattinatti

Jaha då sover man i vardagsrummet dom två sista nätterna i lägenheten. Mysigt!


IM A ROCKSTAR


KAos buhu


to do list

  1. Tömma byrå
  2. Packa finglas
  3. Packa badrum
  4. Ta ner lampor (kan jag göra det själv?)
  5. Ta ner gardiner
  6. Tömma garderob
  7. Rulla ihop mattor
  8. Posta kontrakt
  9. Ringa elverket
  10. Hämta min cykel som har stått innne i 100år (pappa hjälp mig med service??????;))
  11. Ringa ett viktigt samtal
  12. Hälsa på morfar
  13. Extensions??

 

Här kommer lite bilder från min sommar 2009

Jag och David hur svettiga som helst efter att ha studsat till Timbuktu.

Kräftskivaaaa

Mats på Davids jobb;)

Här hängde jag, loungebaren på Skagerack! (Davids jobb)

Åka båt och bada!

Min syster gifte sig med sin Johan=)

Min kusin gifte sig.

Öregrund.

Drog till Oslo och åt sniglar!

Åka båååt!


Mammas nya vrålåk! En Smartcabriolet

Jag har redan sagt att jag vill ta över den när jag har tagit körkort;););););)


Nu går jag ut

 


God morgon alldeles för sent

Ångest.. vaknade inte för en nu och har massor att göra. Ska flytta alla kartonger till mamma idag och ränsa förrådet.. som är ett enda kaos. Boring!!!!!!!! Sent igårkväll så hade jag och David myskväll och åt kräftor och tittade på Sherlock Holmes. Myspys..fast jag somnade innan filmen var slut som vanligt.

 

 

Jag klippte min syster igår visst blev hon snygg?

Sååå fin blev hon!

Sen så såg jag en mås när jag var på väg hem fårn Victoria och Christer som jag var tvungen att ta kort på för den stod precis på en spets...

Kortet blev as kasst men det var fint i verkligheten!

Måste lägga upp några bilder på Theo när han var helt galen och sprang fram och tillbaka när jag passade han senast haha.. fångade han verkligen i farten.

Bushund=)

Nä nu blir det en sen frukost och grejaaaaa och donaa hela dagen!

Tror att den här bloggen verkligen kommer ändra skepnad när jag flyttar till Strömstad.. kommer nog hända lite mer då.. men just nu är jag alldeles för trött, herregud på onsdag flyttar vi!


God kväll!!

Victoria och Nelli är på besök. Vi har varit och ätit på Surf and Turf, deras ceasarsallad är hur god som helst.

 

 

Tjohoo!


Jag kan inte ha klackskor!

Här sitter jag.. klockan är typ halv 6... jag har vaknat alldeles för tidigt, helt omöjligt att somna om, för jag kan inte ha klackskor. När jag går på mina fötter så är det jätteömt under hela trampdynan (djur) och klämmer jag eller tar normalt i min fot.. så gör det helt sjukt ont, det går typ inte och böja tårna det har jag slutat med för länge sen. Detta på grund av att alla mina små leder i fötterna är helt inflamerade.. detta syns inte (tack gode god) men det känns. Detta resulterar i att jag kan absolut inte gå i klackskor, har inte kunnat det på flera månader och kommer säkert inte kunna det på hur länge som helst...........aldrig?
Ska jag behöva leva mitt liv som en pygmè??? Alltså så här är det, är det fest så är det högklackat MADDA FAKKA.

Måste hitta mig en mjuk kilklack...det borde fungera.


Okej.. jag har alltså inte supit mig jättefull igårkväll och sitter här i sista andningen och filosoferar över mitt liv utan klackskor. Nej jag har vaknat upp efter ca 4-5 timmars sömn på min mammas soffa (dont ask) och kände att jag var tvungen att skriva detta på bloggen. Hur sjukt????


Stora i-landsproblem för en bortskämd tjej som mig. SÅ HÄR STORA!!!!!!!!!!!!!!!!

Life is a bitch and then you die... eller hur löd det där härliga mottot?

Hejsan

Har precis kommit hem från en fotbollsmatch Hemsjö - SK Mjörn.. satt i Simons bil och kikade.. perfekt!

Regnade lite om man säger så..

Förut idag så åkte jag Annelinn och Simon till Göteborg för jag skulle in på röntgen.. på vägen ner så stannade vi och tankade.. Simon kommer in i bilen och det rinner blod från ögonbrynet och ner i ansiktet...WHAAAT?  Han skulle kolla en grej under bilen och halkade och slog i huvudet i asfalten. Helt sjukt!! Så när vi kom fram till sjukhuset fick jag gå till röntgen och Simon till akuten och tejpa ögonbrynet.

Jag beställde en BigMac utan bröd på vägen hem... en upplevelse!!

Blir ni sugna??????


Nattinatti

Åhh vad du är duktig Victoria. Tusen tack för hjälpen!!!!! Du är grym min lilla webdesigner o stylist!!

Massa kramar, måste köpa en fin present till dig=) Ses på morgonpromenaden imån bitti!!!

 

Detta blev typ ett mail!

 

 

Hur söt kan man va?

 

 

 


Hello...

Jag och Victoria håller på och gör en ny Header till bloggen... Victoria har sminkat och stylat mig.. =)
Så ni får gå in och kika på resultatet i kväll. Kl 18 ska jag på Sex and the city, äntligen!!
puss

Här ligger vi

Theo äter upp min tumme.. undra om den smakar gott?


Tröstshopping! Det hjälper...

Sommarblus, lätt genomskinlig, från H&M 249kr

"Sjömanskavaj" från H&M 299kr (as billigt)

Linne/Klänning H&M 129kr

Klänning Från Zara som min mamma hittade åt mig. 299kr

Klänning GinaTricot 249kr

Leopardring 29.90kr "Silverring" 99kr Tigerörhängen 39.90 alltihop från Glitter.

 

Åh tycker allt är jättefint och fatta vilka bra priser! Hade jag köpt "märkeskläder" hade jag typ fått en t-shirt istället för alla dessa underbara kläder. Fuck off märkeskläder..iallafall om jag ska betala. Vill någon annan betala är det en annan sak.. hade ju inte tackat nej;)

 

Kräktes inget inatt, det gick bra.

Förresten så slog vi läsarrekord igår... i wonder why...


Vad ska man göra?

 

Idag har jag fått veta att jag har kronisk ledgångsreumatism. Vilket var ett rätt "bra" besked om man jämför med tex SLE som dom var inne på att det var för ett tag sedan, vilket är en allvarligare sjukdom. Det är väldigt skönt att ha fått en diagnos, andas lite lättare idag. Samtidigt så känns det deppigt också.. man vill ju inte vara sjuk överhuvudtaget lixom.. det här är ändå en skitsjukdom som jag kommer ha resten av livet men med hjälp av medicinering så kommer jag förhoppningsvis må bra! Har fått kortisonsprutor i handlederna idag för att dämpa svullnad och sätter igång med min medicinering innan läggdags. Kommer ta svaga cellgifter, 6 tabletter en dag i veckan + 2 biverkningstabletter + smärtstillande 1 gång om dagen.. samt gå och ta prover en gång varannan vecka fram till hösten. Så får vi se hur detta fungerar. Förhoppningsvis bra. Nu vet ni iallafall hur det har gått.. är inte jättesugen på att skriva något mer idag...har köpt jättefina kläder som jag kan lägga upp lite bilder på i morgon om ni vill.

 

Läkaren varnade mig för kräkattacker i natt....hoppas inte.

 

Kram

 


Godnatt


Nervös och ledsen

Jag är så nervös för vad läkaren ska säga i morgon.. klockan 11.00 i morgon får jag min dom. Nä men det känns så. Har en undersökning kvar efter läkarbesöket i morgon, Datortomografi bihålor, ansiktsskelett den elfte..annars så får jag reda på alla provsvar i morgon, och förhoppningsvis en diagnos. Shit alltså, håll nu alla tummar i världen att det inte är något allvarligt! Jag har kramp i magen av nervositet. Jag kanske är löjlig men i morgon ska jag faktist få ett besked som handlar om hur jag ska leva resten av mitt liv. Antingen så får jag äta lite piller och leva i stort sett normalt eller så får jag ta ställning till en massa skit som kan drabba min kropp och gör att jag inte kan leva mitt liv hur jag vill.=( Känns väldigt olustigt att inte kunna bestämma över sitt eget liv. Snällasnällasnälla säg att det går bra.


Kram

Hejhej! Har lugnat ner mig lite nu... har precis varit och handlat med mormor.. nu blir det tacos!!!! Utan Bröd o skal såklart!!!

I hate this day

Nä nu jävlar vilken skit dag!

 

Fick inte gjort någonting alls på stan, blev bara blöt av allt regn. Sprang ner för att ta ID-kort.. såklart var det stängt hos fotografen till kl 15.30, behövde posta lite andra brev så jag gick till kiosken nedanför för att köpa frimärke...nähä, då hade jag inga kontanter på mig och dom drar inte en sådan låg summa på kort. Då tänkte jag, jag ska ju köpa fisk..går till fiskaffären så länge så kan jag säkert ta ut lite kontanter där, när jag kommer fram kommer jag på att det är måndag....fiskdjävulsaffären är ju stängd. Här sitter jag nu blöt som en katt, mina brev som jag behövde postat är helt prickiga och jag har inget foto att skicka in.

 

Varför tänkte jag ens tanken att gå ut???????????????????????????????????????????????????????????

 

Kan ju tillägga att jag har ont idag också..glömde ta mitt barbiepiller innan jag gick och la mig igårkväll...... det är nog därför jag är så sur också.. inte kul att ha värk nonstop.... nä får väl packa lite skitkartonger.


Nu går jag och tar ID-kort


Pepp


Jamen hej

Hallihallå.. Igår konfirmerade sig min söta kusin Alexandra!! Tiden går så fort det är helt sjukt!!

 

Idag är jag inte på skrivarhumör alls.... grått och trist ute, fast det är rätt skönt då kan jag stanna inne och packa hela dagen. Skall även ta en sväng till Sjukhuset och hälsa på morfar och gå och ta nytt ID kort. Har gått runt med mitt pass i över ett år nu, inte ok. Har precis avnjutit en frukost bestående av skinka och keso med linfrön på... Har iallafall gått ner 1-2 kilo denna veckan, känns som att det är rätt bra=)

 

Nä, här kommer några dagboksinlägg..

 

25 Oktober 1997

Jag ska flytta till nårsesund. Med mamma. Vi kanse inte kan ha kvar Gosan jag ska ha kvar Gosan det har jag bestämt hejdå dagboken. Gosan I love juo Gosan!!!


26 Oktober 1997

jag hopas att gud jällper mig så att jag kan ha kvar Gosan gud jag hoppas att du jör det. Hej då.


30 Januari 1998

Hej svej dag-boken jag har bot i Nårsesund i ett halv år eler kanse ett år snart. Gosan bor hos min mammas kompis Karin hon trivs. Hon bor tillsamans med en hund hon trivs. Hej svej dag boken.


1998

En Dikt om Gosan

Gosan jag älskar dig så

vart du är går

och var du en är

jag tänker på dig varje dag

när ska du koma häm

jag älskar dig så jag älskar dig så

så kom ihåg att jag finns till hans

jag älskar dig så jag älskar dig så

puss

 

Vad gör man inte för sin lilla katt!!! 8 år gammal!

 

 




Sol på Lövekullecamping

Nelli har verkligen blivit en i gänget=)

Sally också!!


Igår kväll

Bananas.

Grillaaa!! Lamkotletter indränkta i vitlök-

Åh kommer verkligen sakna våran terrass!

Sen kom Jennie förbi och vi tittade på Cast Away med Tom Hanks tills jag somnade...!

 

Härlig morgon idag igen, helt underbart.. snart blir det morgonpromenad till Lövekulle! Vad ska ni hitta på?


Packa!!

Nu är det dags att ta tag i packeriet... ska börja med att sortera ut alla vinterkläder och jackor och skor. Bara det kommer att fylla ex antal lådor. Suck. Men bara att sätta igång!!

 

På maxi förut idag.. mellanlandade där på morgonpromenaden. Köpte jättebilligt smink som Victoria tipsade om.. isadoras solpuder och läppglans med solskyddsfaktor, 39+29kr. Vilket kap.

Nelli är så söt lilla snuttan och Victoria är en snyggomamma... så det ska va=)

 

SnyggEmy och jag har myst runt lite i solen.

Jag i min "loppistopp" i like it.

 

 

Hur partysugen blir man inte av den här trumpeten då???? Har typ blivit beroende av den här låten efter att jag lyssnade på den på Katrin Zytomierskas blogg. Har lyssnat hela dagen och vill dansa....!! Men det blir inget med det!


Grattis alla studenter

Nu går jag och fikar med Emy.

 


Godmorgon!!

Nu blir det promenad!!!

 

 


Kan inte bli annat än nice.

God kväll.. sitter här och har kramp i handleden. Kul. I mitt vardagsrum sitter två pluggnördar och pluggar ihjäl sig typ... och lyssnar på Mettalica på högsta volym, jippiejay............känns som jag är i en ungkarlslya, det luktar typ svettig man här inne. Hehe. Vad jag är snäll.

 

Jag sitter här och längtar till Strömstad... jag längtar till havet och att det ska hända något, det känns som att jag ska bli frisk i Strömstad. Men det kommer jag ju inte bli.. men kommer kanske känna mig bättre då iallafall. Ge mig medicin för tusan. Jag vill att det ska bli en underbar sommar. Detta är första gången som jag bor någon annanstans än i Alingsås i över två månader, nice!!! Kommer såklart sakna alla här hemma, men ni får komma upp o hälsa på, garanterar att ni kommer få skitskoj=)

 

Åh tänk att kunna åka ut på havet när man vill, ta färjan till små badöar och bara mysa, grilla, sitta på uteserveringar, träffa massa nytt folk, strosa och bara vara!!!!!

 

Här ska ni få höra en jävligt rolig historia så ni kan skratta lite innan ni går och lägger er!!!

En man och en kvinna hade varit gifta i trettio år. De bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa och åkte till Florida där de hyrde en lägenhet. På morgon vid frukostbordet efter en het natt tittade kvinnan ömt på sin make med lidelse och sa: "vet du, det bränner lika mycket i bröstvårtorna på mig när jag ser dig nu som för trettio år sedan!" "Inte så konstigt" svarade maken. Den ena bröstvårtan hänger i teet och den andra ligger i gröten.

 

 


Jag mår illa

Ge mig nått sött gott godis nuuuuuuuuu. Mår as illa efter att ha ätit wokgrönsaker och bacon ihopgeggat med cream fraiche.. va jättegott även om det inte låter så. Typ som en god pasta fast utan pastan haha. Men nu efteråt alltså...åh vill spy.

Har nog ätit för lite på dagen tror jag.....bara en hemmagjord tomatsoppa.

 

Sofie sötnosen på salongen har klippt mig idag... och så har jag fått en ljuvlig massage och Maria har varit här och hälsat på. Nu ska vi åka till MAxi och hämta bananlådor. Tjing tjong....i die of tieredness..... and puking......

 

Hoppas jag blir smal nu............................=)=)

 

Men fy vad hemskt det lät... inte av att spy alltså!!!!!! Utan för att jag tvingar min kropp att äta upp sitt eget fett;)


GI

Har precis kommit hem från en härlig långpromenad med Victoria och Nelli=) Till frukost idag åt jag keso med linfrön och nu när jag kom hem hällde jag i mig en halvliter vatten med pressad citron. Nu jäklar!!!

 

Igår kväll var vi i Ödenäs och åt middag med Davids familj. Jättetrevligt=)=) Jag åt av det jag kunde, ungsbakad lax, bönor och sallad, perfa.

I eftermiddag ska jag få massage av Jennie W.. ska bli så skönt, hon är grym!!!! Och söt!!!!!!! =)

Emilies bebisblogg!

 

Slänger in en go låt också..

 


Hejhej

 


God förmiddag

Nu går Jag, Victoria o Nelli till Playan!!!!! Så gött, jag har riktigt kommit in i sommarkänslan nu. Korta shorts och tunn tunika blir det idag! Synes i solen.

Anne Holm - Jag är David

Ett stycke som precis fick mig att gråta, ur en bok som jag läser just nu (Ifrån denna boken fick David, min pojkvän, sitt namn)

 

Han borde inte ha gått in i huset. Maria--varje gång han log när han såg henne, hade han vetat, att det var något som han hade glömt, något viktigt. Han hade glömt det viktigaste i konsten att uthärda att vara till: att inte tycka om någon. När Johannes dog hade han tänkt att han själv dog. Men när han blev frisk och visste att han inte kunde dö genast, hade han insett att han aldrig, aldrig fick lov att fästa sig vid någon. Aldrig. Om man var likgiltig kunde man härda ut. Under alla åren i lägret hade han kommit ihåg det.

Och nu kunde ingenting mer bli bra som förr. Även om de inte letade efter honom, även om han kunde bevara sin frihet och inte frös för mycket eller svalt, så skulle det aldrig bli det samma mer. En annan pojke, en som inte var fel, han hörde till ett ställe och till andra människor. Någon älskade honom, och han kunde älska någon. Men själv måste han alltid vara David.

- Gud sa han. Gud över de sköna ängarna och det stilla, rinnande vattnen. Jag ber inte om hjälp, för jag kan ju inte ändras från att vara David. Men du måste få veta att de sköna ängarna och de stilla, rinnande vattnen inte är nog att leva för, inte heller friheten. Inte när man råkat komma ihåg att det finns kärlek och man själv ingen har, därför att man är fel och bara en pojke som flyr. Jag talar om det för att du ska veta, att du inte längre behöver hjälpa mig så att De inte fångar mig igen. Det gör ingenting. Tack för de gånger du hjälpte mig, när jag ännu trodde att det kunde vara bra att leva ett tag. Jag är David. Amen.


Sitter och snurrar på nätet till den här låten


En dag

Hej!

I morse så var jag och röntgade lungorna på Sahlgrenska. Fick inte veta något mera men skall träffa min läkaren den 8 juni och förhoppningsvis få någon slags diagnos så jag kan börja medicinera.

Efter Sahlgrenska så blev det en lunch på Hard rock cafè. Ceasarsallad utan krutonger och bröd. Föresten så åt jag 1dl filmjölk med krossade linfrön på till frukost. Duktigt va?

Sedan åkte vi och hälsade på Davids storebror och hans fru som precis har fått en liten bebisprinsessa. Så söt, man blir helt sjuk =)=) Har tagit massa söta kort!! =) Åh. Vi åkte med dom en sväng till botaniskaträgården och promenerade och åt en till sallad på eftermiddagen....räk o lax sallad med massa färsk citron + citron vatten.

 

Hardrock!!

Davids bror, Sejal och lilla prinsessan. Visst är dom fina??

Gosigt=)

Fabror Davids knä, letar efter mat?

Bröderna samarbetar;)

Bebisen tog en liten tupplur=)

Titta vilken snygging som poserar framför vackra färger i Botaniska.

 

Nä, nu ska jag fylla i en massa tråkiga papper...fyyybubblan. Vi hörs!

 


RSS 2.0