Min middag såg ut som bajs

Middag: Fläskfilè med "grekisk sallad" och vitlökssmör.


Vilken skön morgon

Hej!! Efter att ha traskat ner till våran lilla "torgaffär" och handlat lite frukost så tillagade jag min första bantningsmåltid.

Frukost: 1 ägg, 4 "skivor" bacon och en halv tomat. Allt ihop stekt såklart.

Känns helt sjukt att man ska gå ner i vikt på att äta ägg och bacon till frukost.... men vi får väl vänta och se=) Tänk om jag sitter här om en månad tio kilo tyngre och beklagar mig haha.

 

Tänkte att jag skulle ta och summera helgen med lite bilder.... here we go!

 

Kalas hos Kamilla och Johan. Johan 28 år hipphipp hurra. Innuti denna fantastiska kreation så gömde det sig en hängmatta. En sådan hade jag velat ha på min terrass just nu. Gud vad gött att ligga och gunga. Men iallafall så var det ett jättetrevligt kalas och Kamilla hade gjort en jättegod kycklingsallad och polly-daim tårta.

Annelinn fyllde 25 år och bjöd på grillfest =) Grattis!!!! Vi firade uppe på Enehagenhill!!

 

Annelinns två killar stod och välkomnade i entrèn. Hihi.

 

Tipspromenad och tävling. Jag tävlar om att gissa rätt låt.. jag räckte upp handen som en galning men förlorade ändå... typiskt!! =)

 

Johan var glad som vanligt!! Tjohoooooooooo!

Mary öppnade sig helt inför oss och höll ett väldigt fint tal till sin bestfriens så vi blev tårögda allihopa!!!

Vi avslutade kvällen på hotellet, jag gick hem ganska tidigt för jag var så trött men hann ta lite roliga pics innan. Alltså jag dör av skratt när jag ser dom här bilderna... hahahaha ni får ringa min mobil om ni vill döda mig (mary?) haha la iallafall inte upp dom i full storlek!!!!

Igår så var det ju den härliga studentbalen i Alingsås! Jag gjorde i ordning Lisa i håret och hon blev så fin!! =)

På eftermiddagen så var jag mamma och mormor på morsdagmiddag!! Grattis mamma!! Så mysigt! Vi var på en grekisk restaurang (kommer inte ihåg vad den heter).

Jag och mormor åt oxfilè med klyftpotatis och tryffelsky. Mums.

Till efterrätt åt vi Baklava med vaniljglass... jag var så mätt efteråt så jag önskade att jag aldrig mer skulle äta efterrätt i hela mitt liv. Perfekt att börja banta idag... haha äter iallafall inget socker. (and no alkohol).

 

Nu ska jag lägga ut våran älskade soffa på blocket... någon som är intresserad??

Om ca två veckor så flyttar vi till Strömstad. Ska bli jätteroligt men det känns hemskt att vi ska lämna våran lägenhet. Som tur är så hyr vi bara ut den i andra hand i ett år. Men ändå... min älskade lägenhet!!!!!!!!!!

 

KRAM

 

 


tired

ursäkta det dåliga bloggandet.. kommer bilder och annat skoj i morgon...orkar inte idag! HAr precis varit på morsdagmiddag på grekrestaurang...mums! Har köpt med mig en påse chips hem som jag ska mysa med till en film... för från och med i morgon ska jag börja banta haha...! På riktigt!!! GI-metoden för hela slanten.

Asha Ali - fantastisk


Grill à la Casa

Lite bilder från igår kväll!!

 

Jättemysig kväll!!! Nu sitter jag och äter tacosallad till frukost hehe.... ska springa ut på stan om en liten stund och till katterna. Sen blir det födelsedagskalas i Ingared, Johan 28 år =) Efter det så blir det grillfest för Annelinnskan som fyllt 25 år. Vad ska ni göra idag?? (jag tänker fortsätta fråga tills ni börjar svara)


Matlagningskurs "GrillKungen" à la Lindelövs

Våran bästa kock Pontus =)

Min grupp gjorde förrätten som bestod av matjesillbakelse med creamfraiche och kalixlöjrom. Jag gillar inte matjesill men detta var hur gott som helst. Har tyvärr ingen bild på förrätten för när den var klar så var min kamera försvunnen... (hittade den sen)

Tjoho.. grabbarna fick duka! Tror att dom drack några glas medans ;) (ser ut så?) =)

Så här fint blev det!!

Grilllektion!!!

Min älskling.

En del av varmrättsgänget..hahaha......

och ändå blev varmrätten så här bra =)

Grillad kalvfilè med potatis och gräslökspurè, blancherade primörer och en kantarellsås.

En del av efterrättsgänget! Här lagades det rabarber med mazarinöverdrag och en chockladpastej!

Batteriet på min kamera tog tyvärr slut så jag har ingen bild på efterrätten heller.. men den var god. Tappade dock aptiten när min bordsgranne tyckte att chockladpastejen såg ut som "det du har ätit dagen innan och sen klämt ut ur daimkrysset" där gick jag över till dessertvinet istället =) haha.

Skrattade ihjäl mig många gånger under kvällen. David satte iallafall ribban under första halvtimmen av kvällen när han sa att "en potatisgratäng är som godast när den har fått knulla till sig under natten" Efter detta ordspråk så fanns det ingen gräns på den manliga sidan av gästerna.... =)=)=)=)

 

Nu ska jag lägga mig oh kolla på en film...trött!!! Sen blir det studentuppvaktning och grillkväll med syskonen hos pappa och Monica. Nattinatti


VAD HÄNDER?

VARFÖR i hellskotta gick inte Anna Bergendahl vidare till Eurovision???? Kan någon förklara det för mig?????

 

 


Nu går vi

Nu går vi på matlagningskurs på Lindelövs à la Pontus! Tema: "Kung på grillen"
Vad ska ni göra i kväll????

SHAKE THAT ASS

Jag kan meddela att här blev det inget sovande på någon soffa.....

Istället blev det helt galet röj... fick flötattack efter att ha ätit entrecote med beasås till middag tidigare idag.. Har nu precis avslutat ett helt galet danspass med mig själv.. har dansat runt i vardagsrummet i 45 min.. jag har skakat varenda kroppsdel 1000 gånger om som en galning. Ibland undrar jag om det bara är jag som får för mig sånt här???? Men tror faktist att alla har en liten knasboll innom sig..vad tror ni?

 

EMILIES TRÄNINGSPASS!!!! INSTRUKTIONER!!!!!!!!!!!!!!!!

FÖRBREDELSER: SLÄNG AV DIG JEANSEN SÅ DU STÅR I TROSOR OCH T-SHIRT.. INGET FÅR VARA OBEKVÄMT, SKAFFA AS BRA HÖGTALARE SÅ DET DUNKAR I VÄGGARNA.

1 SÄTT PÅ AS BRA MUSIK MED SNABB TAKT

2 HÖJ VOLYMEN OCH GÖR 40 SITUPS

3 SKAKA ALLA KROPPSDELAR SOM FINNS DUBBELT SÅ SNABBT SOM TAKTEN I MUSIKEN

4 DANSA SÅ SNYGGT SOM BARA DU KAN, SLUTA KÄNN DIG GALEN OCH PINSAM.. DET GÅR ÖVER OM 10 MINUTER

5 SLUTA KOLLA OM GRANNARNA SER DIG

6 GÖR 40 SITUPS

7 UPP OCH DANSA SALSA ORE WHAT EVER... DU MÅSTE RÖRA DIG SÅ DU BLIR SVETTIG

8 DET SKA KLIA I HUDEN FÖR DU ÄR SÅ UPPVÄRMD

9 GÖR 40 SITUPS

10 KNIP MED RÖVA SAMTIDIGT

11 GÖR MASSA RANDOM ÖVNINGAR SOM MAN KOMMER IHÅG FRÅN AROBICSPASS OCH DANSA SOM DU GÖR PÅ KROGEN SAMTIDIGT, FAST BÄTTRE

12 GÖR 40 SITUPS

13 DANSA TILL EN SISTA PARTYLÅT..NU FINNS DET INGA HÄMNINGAR LÄNGRE, BARA SVETT..

14 STRETCHA OM MAN VILL..




 

 

 

PLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!


Tjofadderittan

Hello... idag har jag och mormor varit på Nossebromarknad.. gjorde inga fynd men handlade lite i Erikssons Chark.. Svenskt gott kött från vischan. Såg väldigt mycket roligt folk idag... inte så men ibland undrar man om det blir lite inavel på landet alltså... så mycket "speciella" människor har jag inte sett på en och samma plats på väldigt länge.. sen sist jag var i någon kristen liten by.....;););) (långared, östadkulle m.m) ;);)

 

Iallafall så träffade vi Ingela och Louise, det var jätteroligt, vi fikade och busade med Emelinn och Anton, mina kusinbarn..så söta=)

 

Min mormor klagar på att jag stavar så mycket fel på min blogg... tex shalgrenska... som stavas Sahlgrenska... Im sorry!!!! Tror ni förstår ändå... ;)

 

Nu ska jag lägga mig på soffan och sova..är så trött!!!!!! Kramiz bananiz


En skön låt


hej

I morse när jag vaknade så tog jag upp min bok och läste 150 sidor tills den tog slut. Sen undrade jag varför jag skulle gå upp? Kände mig sjukt deppig.. har ju inget att gå upp till just nu. Fyfan vad detta är tråkigt!!!!!!!!!!! Känner mig jättedeppig och arg på allt och alla som jag träffar typ...!!!!!!!! Känns som att vissa har svårt att förstå varför man inte känner för att hitta på tusen grejer och att man inte är helt överlycklig hela tiden. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHh

Att ringa ett enda litet samtal känns som ett monsterproblem och nu när jag inte kan träna får det mig att känna mig lat och uusch massa, trivs verkligen inte med att vara jag just nu!!!!

 

 


BORING

Idag har inte varit någon rolig dag.. har haft jätteont hela dagen, i fötterna, knäna och armarna. Har inte gjort någonting förutom att läsa 260 sidor i en bok och varit på apoteket och hämtat ut smärtstillande. Har städat lite också.. but thats it. Nu sitter jag och kollar på Top Modell och undrar varför jag inte är 1.75 cm lång och as snygg.. Sen undrar jag varför jag föddes med så tunt hår???????? FUSK!!!!! Fast sen tänker jag att shit vad många det är som har det värre en mig. Det är ingen idè att klaga för det blir inte bättre för det.

 

 


Lundakarnevalen 600.000 människor

I lördags morgon satte vi oss i bilen (tidigt 07.30) och drog iväg till Lund. Kände mig egentligen väldigt trött men detta var något vi planerat att åka på för flera månader sedan. Lunda karnevalen är ju bara var fjärde år och det vill man ju inte missa! Samtidigt passade vi på att häsa på Davids kompis Erik, det var hos honom vi bodde och det var han som fixade biljetterna till ställena man skulle vara på. Bland annat "Dansen" som var en mega nattklubb för flera tusen människor. Jaden Jagger (Mick Jaggers dotter var dj på ett av dansgolven) Det dansgolvet rymde 1600 personer. Tydligen är det 600.000 människor som kommer och festar på Lundakarnevalen men jag hörde även att det var 1.2 miljoner människor i omlopp i Lund under Lundakarnevalens tre dagar. HELT sjukt om det stämmer.

Här kommer lite bilder från en dötrött Emilie med ledvärk...

 

Framme, tjohoo!

Anna Anka!!!

Det var riktigt roliga vagnar.. och alla öste verkligen gärnet!! Studenterna i Lund är helt galna!!!

Guds Eva dansade lite sexigt för oss!=)

Efter att ha kört över 30 mil, kollat på galnaste paraden i en timma, druckit några öl och ätit en falafelrulle så somnade David. I en Park.

Vi tittade på.... obs vi städade efter oss och jag drack Ramlösa för jag fick typ solsting för det var så varmt.

Sen gick vi in till stan vid "Kyrkan" där satt det människor överallt och drack, åt och hade det gött! Vi slog oss ner en liten stund.

Trodde jag hade hamnat i Notre dame typ...

Vi gick vidare till Karnevalområdet.. två goa gubbar på vifft. Jag har typ blivit en man efter att ha hängt med endast killar hela helgen och hört sådana snopphistorier som ingen tjej vill höra. (fast det var rätt kul)

Man skulle kasta pil för att hjälpa Daniel och Victoria att välja var dom skulle spendera bröllopsnatten =)

Ekonomiskrådgivning haha..

Erik som vi hälsade på =) Han sålde program under paraden... det var uppskattat av tjejerna kan jag lova, men sålde han även något annat????????

Jag vet inte...

Öltält, där var det riktigt ös med ett grymt band som spelade. Lundabor är så härliga.. efter att bandet hade spelat 20 sek på första låten så hade folk redan startat ett dansgolv. Så gött.

Ett litet smakprov från tältet. Stört att man måste ladda upp sina egna videos på någon annan hemsida först för att kunna visa dom i bloggen....!!!!!! Men här är en goo video iallafall. Hehe.

Folk dansade på taken.

Den här bilden får avsluta det hela.. tog inga bilder på nattklubben.. men det här är ställningarna man fick gå i för att komma till toaletterna.. helt sjukt att ingen dog typ. Alla tjejer med stillettklackar m.m..

Här stod vi iallafall färdig kissade och kollade på fyrverkerier.. och ja alla prickar på bilden är människor som ville komma in dit vi var;) Nu har det här inlägget tagit så sjukt lång tid att skapa så jag hungrar ihjäl och vill ut och lägga mig i solen. Min ena fot är så sjukt svullen som jag aldrig har sett i hela mitt liv.. buuuuu. PUSS PÅ ER


Jag är i Lund

Lundakarnevalen.... näst på schemat står parad och revy....=)

Lite bilder från gårdagen

 

 

Malin och Victorias lilla Nelli. Så sött.

Tror att någon börjar bli lite sugen på bebis....=)

Klart att man kan grilla trots att det regnar!! =)

Myspys =)=)


Varför inte ta ett till dagboksinlägg

Gillade att färga hår redan på den tiden...

 

18/4 - 99 klockan är 12.30 till 12.39


Hej kära dagbok igår fyllde jag tio år. Jag var hos pappa då vi hade vuxenkalas med dom från Monicas släkt. jag fick kläder och en skateboard och godis och smink och hårband och spännen och en rosa färg som man kan ha i håret och på huden jag färjade hela håret rosa igår. (Jag fick mer saker) Idag ska mamma och mormor och morfar och dom fira mig. Förästen jag måste säga att jag fick en is mint blå färg som man åxå kan färga håret mäd. Jag hör på Bom Bom Bom nu den är skit bra, puss och kram Emilie.


Haha tänk när man var liten, tänk tillbaka till tiden då man verkligen tyckte att Bom,bom,bom var skitbra! DET VAR GÖTTTT




Snuffi och Bark

Åh vad härligt med sol! Det är 100 grader på våran balkong men det är gött. Snart kommer Malin och Viktor hit, mysigt=)=)=)=)=)=) Vi ska luncha... hoppas dom stannar å myser lite ikväll också, får se=)

 

Vad ska ni hitta på idag?? Skriv lite kommentarer, hade varit jätteroligt. Berätta något skoj eller fråga vad ni vill!

 

 

Saknar att ha långt hår=( Kort hår är fuuuuuuuuuult!!! (på mig)


Hej

Nu är det sommar nu är det sol nu är det koskit i hagen!

 

Igår kväll i Nolhagaparken! =)


Nu ska jag gå ut på balkongen och sola....

Jaha då har man 4 olika läkartider bokade nu då..

I morgon - ta bort stygn vårdcentralen alingsås.

1/6 Shalgrenska, undersökningstyp: röntgen av hjärta och lungor.

8/6 Shalgrenska, läkarbesök.

10/6 Lundby röntgen, datortomografi (vad är det?) bihålor, ansiktsskelett.

 

 


Durududururururu

 

Nu ska jag luncha med David och Ludde.. åh vad skönt å komma ut i solen.. jag har varit så sjukt seg idag.

 


Framtiden var bättre förr

Den man ligger med får bädda.

Den som tar, han har.

Det man inte minns, har inte hänt.

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.

Gammal kärlek kostar alltid.


Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.

Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.

Den som spar han har men inte roligt.


Älska din nästa, men var diskret.

Även den starke får ta i när han skiter.

Även i de lugnaste vatten drunknar man.

Man lever bara en gång och många inte ens det.



Hahaha

Tittade i min gamla dagbok som jag har haft nerpackad hur länge som helst... haha hittade en rolig grej som jag skrev när jag var 12-13 appropå att jag var i Oslo precis.

 

13/10

Jag hittade en Norsk godispåse i min väska (som jag använder varje dag) med 2 godisar i och några godispapper. Jag fattar ingenting(?!)

Det måste vara ett tecken på att jag verkligen ska flytta till Norge när jag bli stor, eller iallafall åka dit och plugga ett tag eller något!

Ville bara säga det.

Nu ska jag sova! Nite Najt.

Ps: jag åt upp godisarna :) ds.

hehehehehehe


Vart tog solen vägen?

Var precis ute med Theo på promenad.. men det började regna så det var inte så gött..! Nu är han ute på Terrassen och busar.

Fick en present av mormor förut som passar mig perfekt=)=)

En tårtspade som ser ut som en klacksko=) Tror att hon tyckte jag behövde det eftersom sist jag hade kalas fick man ta tårta med en köttkniv..haha.

 


Oslo-Goten-AkkeBrygge-Gabbi-Cava-Havet- SÅSKÖJ

Jag och Goten drog till Oslo och hälsade på Gabbi =)=)=) Här kommer lite bilder från våran trip, som fan var det bästa jag gjort på länge!

Jag har precis målat mina naglar inne i ett shoppingcenter.. fick panik när dom inte var fina;)

Jackan jag har på mig är den som jag köpte på loppisen.. vad tycks???

Det regnade lite...

'

Men vi var glada endå =)

Herbern Marina, här hänger vi.. Gabbis jobb!!

Sjukt goda musslor, vad annars med Anton i köket =)

Vi sitter och har det gött, några sekunder efter bilden lyckas jag på något sett hälla hela mitt glas i ansiktet, sånt händer bara mig, men vi fick oss ett gott skratt iallafall.. trots att det var pinit klockan 15.00 på Gabbis jobb. Stöket från Götet är på besök =)

En riktigt go förfest hos Viktor och Nordan. Här dricks det Cava. Robert skulle öppna flaskan och det bara small av, så ska de va!

Laddar inför 20års jubileum på Gabbis jobb och sjukt glada att det slutat regna. No worries this weekend.

Viktor och Nordan.

Vi tar en taxi, allt annat är för segt. Taxi - I love you. (Robert är taggad)

Framme, nu kör vi!!

Sjukt skön bartender!!! ;)

Riktigt go kväll.. =)

 

Day 2...

Börjar dagen med att gå (ta en taxi) till Akke Brygge (var annars?) och äta Pizza. Mysigt=)

Massa gött snack blev det som vanligt med dom här killarna.. lite Rosé på det också. Sen var Robert tvungen att åka hem till Sverige och knega =(

Jag och Gabbi hade myskväll så som bara vi kan =)

Sweet, i know!

Myskvällen fick vara i två timmar sen var det dags för stan igen=)

Mötte upp Johan och Fredrik och gick till "Åpen Bar" =)=)

Jag dricker en öl.. bildbevis. Drack iallafall några klunkar....

Klockan 04.00 gick vi och la oss, skulle upp klockan 08.00 HOAHOA! De e gött. Gabbi skulle jobba, fick precis ett sms av henne att hon slutade nu...stackaren!!! ;)

 

Helgen har verkligen varit grym. Så skönt att komma iväg lite och tänka på annat, det bästa som kunde hända just nu. Tror att jag är lite förälskad i Oslo.. iallafall Akke Brygge =)

Åh vilka goa dagar =) Måste göras om snart igen!!


På g

Håller på och laddar upp lite bilder från Oslo... Jag hade så roligt =)

Måste säga att jag blev jätteglad när jag kollade min statistik för en liten stund sen och såg att jag hade haft så många besökare trots att jag inte skrivit någonting på hela helgen. Tack för att ni är här och kikar=)

 

Bilder kommer in 10...


Oslo i morgon

Har precis varit och grillat hos pappa och Monica. Jättemysigt och god mat=)

 

Dom är hundvakt åt Trolla och Tindra, så söta.

 

Här kommer lite bilder på mina 60-talsfynd jag gjorde tidigare idag;)

Klänning 20kr Blus 10kr

Blus 10kr "Militärskjorta" 10kr

Skjorta 10kr

Sen köpte jag en jacka för 30kr också som ni får se en annan dag.

Sjukt bra köp alltså.. Allt detta gick på 90kr.

I morgonbitti bär det av till Oslo och hälsa på Gabbi, ska bli så skoj.

Nu bli det film och sova.

Puss


Shit vilken booster. Hur grym som helst=)


15.37

Igår hade jag och mormor myskväll. Det är lustigt att när man känner sig lite deppig och så, så vill man bara vara med dom som man har närmast. Umgås med min familj nästan varje dag. Mycket mormor nu =)

 

 

Idag har jag varit på Loppis med Victoria o lilla Nelli. Gjorde lite kap faktist.. kanske lägger upp lite bilder sen så ni får se vad jag har köpt. Efter det så mötte vi upp Christer på Coffee House och fikade lite i solen. Så härligt, även om jag fick värsta svettattacken typ hehe.

 

Sådan här musik lyssnar jag på när det är soligt=)


Söt låt och video

 

Snodd från Michaela Fornis blogg...


Nu har han åkt, min älskling.



Musses

På väg till Musses..

Lammracks är typ det godaste som finns.. med massa vitlök.

David håller på och packar för att han ska åka till Finland i morgon.... lite packning....;)

Undra hur länge han ska vara borta egentligen???

 

Bäst att passa på att mysa riktigt ordentligt ikväll!!!

Nightinight

 


Halihallå

Tjoho.. såhär ser man ut när man har rolig=)

Uppe med tuppen och ont i magen som en gnu.

Har tagit en kokhet dusch och gjort en inpackning på mitt stackars hår. Ska precis dricka lite fil (dofilus) och hoppas att bakterierna hjälper min mage. Tror inte min kropp vill ha dom tabletterna jag äter längre. Känns som det blöder i magen men det hoppas jag verkligen inte att det gör. Var tvungen att kolla när jag gick på toa förut....No blood so far. Fräsch jag är.

 

Jaja.. dags att hämta filen, duntäcket och min favvo-mega-kudde från Indiska, hitta en bra film och vila. Sen ska jag på fotmassage med mamma.

 

Hej


=)


22.51

Hejhej.. har inte varit så aktiv här på några dagar, men så är det i bland. Har inte haft någon lust att skriva något helt enkelt. Hade en jättetrevlig fredag iallafall med god mat och en sväng på Åkanten.

 

I natt så hade jag så ont i mina armar så jag vet inte vad. Hade kramp flera timmar i sträck trots smärtstillande, voltarenkräm, aloevera heatlotion och en halvtimmes varm dusch. Lyckades till slut somna och då ringde väckarklockan, upp och ta bort födelsemärke på vårdcentralen. Det var jätteäckligt och fick sy fyra stygn. Tittade på mitt födelsemärke + hud som låg och skvalpa i ett litet rör efteråt. Fy. Fick iallafall träffa världens bästa läkare igen, Cecilia. Hon är min favvo, så duktig!!!!!

 

I kväll har jag varit och tittat på derbyt mellan Gais - IFK med David och Kjell. Första halvlek var helt ok men sen var det segt... och kallt, men väldigt trevligt ändå.

 

Nattinatti vänner.


Allum och 3-rätters

Idag har jag, Annelinn och Simon hängt på Allum hela dagen. Shoppat lite, lunchat, och surplat kaffe (not me) och CHAILATTE. Måste köpa hem chaite, sjukt gott. Har iallafall listat ut att Simon är en shopoholic och Annelinn kissar i förebyggande syfte;) Har precis städat lägenheten och väntar på att två stjärnkockar ska komma hit och laga 3-rätters... känns bra;)

 

Somnade på soffan igår kväll och vaknade inte för en tidigt i morse, glömde alltså därför ta mitt lilla piller för natten... Oh my god säger jag bara.. tror varenda led som finns på min kropp har gjort ont i dag. Från och med nu kommer jag aldrig glömma detta igen!!!!! Gud:(

 

Jaja, nu ska jag iallafall ha en bra kväll, önskar detsamma till er!

 

 


Kräftmys

Har precis myst med lite kräftor framför Gladiatorfilmen.. reklampause nu...

Kräftor är det godaste som finns. Speciellt kräftsmöret i huvudet, mums. Fy vad hemskt!!! Men gott. Kram på er


Hello

Hamnade på vinkväll hos grannen igårkväll, riktigt trevligt=) Jag höll mig nykter men dom andra fick i sig några flaskor och det blev många skratt, tack för det;)

 

Vin och snacks och trevligt sällskap.

Hero i sin söta morgonrock.

PÖSS

Sorry, jag var tvungen att lägga upp denna=)=)=)

 


Vad tänker ni på när ni är ensamma?

 

Saker som jag sitter och funderar på just nu...

* Undra om Katrin Zytomierska har fött barn än, sist jag läste hennes blogg (igår) så hade hon öppnat sig.

* Ska jag göra något mer idag , eller ska jag bara vara hemma i mitt trygga hem där jag slipper träffa folk?

*Hur kan jag känna så när jag vet att jag älskar att träffa folk.

* Vad gör alla andra en kväll som denna?

* Vi här uppe på taket har tydligen vinprovning just nu, det har jag inte märkt;)

* Mina fina rosor jag fick av Sophie och Julia ser inte ut att må så bra, dom är nog döda:(

 

Jag förstår om ni är avundsjuka på mitt sjukskrivna liv, det är verkligen händelserikt må jag säga..

 

Nä men har faktist haft en rätt bra dag idag. I förmiddags kom Annelinn och hälsade på och vi tog en fika på stan (chailatte) =) Sen var jag på salongen och hälsade på och lunchade med Markus. Saknar min älskade arbetsplats! Sen har ju min buddy varit här som ni såg tidigare, inte fy skam!! Höll på att glömma att mormor kom hit med räkor och jordgubbar till mig också, inte undra på att man vuxit upp och blivit en riktig gourmettjej! JA, det är därför jag posar med en jordgubbe så snyggt på bilden idag. Jordgubbarna var helt underbara, söta och goda.

 

 

 


Lyssnar på..


Min lilla buddy är här

Just nu ligger lilla Theo i hallen och gnager på ett ben, lugnt och fint, duktig vovve!

 

Igår var vi på promenix i Lövekulle..

 

Skriver lite senare. Kramar


Ni behöver inte bli rädda, det är bara en fas;)

Tankar hit och tankar dit. Alltså det finns så mycket jag skulle kunna skriva om. Men så känner man så här, den kanske blir ledsen om jag skriver om det, eller så bli det för pinsamt eller blablablabla.... man kan ju i stort sett inte skriva om någonting.  Allt som är viktigt i mitt liv, det kan jag inte skriva om ändå. TYP. Jag kan bara skriva att igår var jag på stan och fika. "jag har ont" "jag är trött" "i förr går var jag på palladium" " jag ska åka till Göteborg" Kul.

 

Men nu ska jag skriva om en sjukt oviktig sak som jag kom och tänka på nu med mitt monster humör.. Jag och David åkte förbi en handskriven skylt på gatan igår (självklart blev jag sur för att skylten var handskriven) och började tjata om att folk som har handskrivna skyltar utan för sina butiker eller ännu värre i sina skylltfönster är helt dumma i huvudet. Detta la jag energi på och var tvungen att förklara för David hur billigt det var att gå och trycka upp en liten fin mini skylt med typ "DROP IN 50KR KLIPPNING" "FÄRSK RUTTEN FISK 198KR/KG" "REA 50% PÅ HELA VÅRAT FULA SORTIMENT" "THAI TAKEAWAY, HUNDKÖTT M.M", om dom inte har råd med att trycka upp skiten (hehe) så kan dom väl iallafall skriva rakt på pappret och inte helt snett, stava rätt och försöka göra sina skyltar snygga. HUR svårt kan det bli?????

 

Börjar förstå vad som menas med att känna sig ostabil. Nu ska jag lyssna på Laleh. Högt.

 

 

LATEEEEEEEEER

 


Orkar inte skriva någonting!

Idag har jag varit på Shalgrenska och tagit fler prover, en läkare har klämt på mig och jag har fått tid för röntgen av händer och fötter i morgon. Kommer snart bli kallad för att röntga lungora, bihålorna och magen.

 

Jag är trött och sur och allt är skit. Så känns det idag, men morgondagen kanske blir bättre....

 

 

 

Justin Bieber... hade jag varit en teen alltså... hehe


Bilder från våran födelsedagsfest=)

 

 

Sjukt kul fest alltså!! Sen hände det lite tråkigheter på natten, men men... synd på en underbar kväll!!!!

Tack allihopa för hjälpen och för att ni är dom bästa jag vet!!!

Extratack Malin o Ida för städningen;);););););)

 

 

 


RSS 2.0