trött som en gnu

Tjingtjong luftbalong! Idag har jag haft matteprov.. gick åt pipsvängen...nä blev godkänd ialllafall om inte allt gått helt snett. Får väl vara nöjd med det eftersom jag låg sex veckor efter alla andra! Men var vansinnig när jag gick där ifrån iallafall haha. Jag vill ha MVG, får bli till nästa prov.Sitter och spnar lite utbildningar till våren. Ska läsa upp matte c också men funderar på att gå en litteraturkurs på högskolan vid sidan av. KUL=) Får se...
Kollar ni på Idol föresten??? Fasen vad grym hon jazz-tjejen var i dagens program, hoppas att hon går vidare. Annars så tycker jag att hon halv-finnen är grym som gick vidare i förra programmet!
Nu ska jag kolla på första programet av Kenza&Tyra Show
KRAMAR
Föresten i morgonbitti ska jag och David träna sen så ska jag åka till Gabbi och träffa hennes systers supersöta dotter Nea, mysigt. Sen ska jag ha skooooj, hela kvällen lång yeezzz. Köpte ett par skitsnygga skinntights och en svart kofta idag!
Kram igen

Roligt till helgen iallafall

Gymmar tre dagar i veckan nu!!! Tänkte att jag skulle skaffa mig en riktigt snygg kropp..=)=) Plus att det är så skönt att vara piggare och det är superbra för mina leder.
Ser att jag redan har blivit likblek sen jag kom hem från Zakynthos=( Buu, varje gång jag duschar lossnar det massa hud=( Skrubbade bort alltihop idag, äckligt ju! Så nu känns det bättre, fast blekt:( Tur att man kan smörja in sig med brun utan sol=) Tog precis hela kroppen.
Jag förut idag, på väg till mattelektion...haha.
Längtar tillbaka till sommaren och min underbara fina lägenhet!!!
Nä nu ska jag vika fyra maskiner tvätt som jag inte orkade vika igår...=(=(=( Sen blir det mitt favvo program Halv åtta hos mig och Idol. Å så plugga matte då... prov klockan 08.30 i morgon bitti=(
Men måste säga att jag läääängtar till helgen. 3 fester väntar, två födelsedagsfetser och en avskedsfest(mindre kul men kul, ni fattar) Och får inte glömma lilla Nellis namngivelse som ska bli så mysigt och roligt att vara med på=) Tjofadderittan för en bra helg iallafall.......TJOFADDERRRIIIIITTTAAAAANNNNNNNNN borde jag skrika här i mitt tysta mörka rum. Tjofadderittan lambo......kul.

Tjoho

Nu ska jag till skolan i Mölndal...=)
Har börjat dagen med att sitta och uggla vid datorn..hittade lite skön musik som David hade laddat ner. Har även badat badkar och pluggat lite. Efter skolan ska jag träna!!! Nice, skönt och skoj. Puss smack
Bjuder på några av låtarna jag lyssnat på under morgonen... inte vad jag vanligtvis brukar lyssna på, men kanske ska börja nu:D:D:D:D

Al green-How Can You Mend A Broken Heart

Pluggar o pluggar men får inte gjort mycket ändå...buuu. HAr tvättat hela förmiddagen....4 maskiner. My. God. So. Boring. =( Väntar på att min privatlärare ska komma hem från universitetet någon gång... får väl vara lite hemmafru och ställa mig coh laga middag nu. Idag blir det aubergine och köttfärsgratäng med mozarella.

Hör kanske av mig senare, men har verkligen inget att dela med mig av idag. Kanske blir lite tankar om framtiden sen... om jag hinner.

 

En bra låt!!!

 


Bättre sent än aldrig

Hejhej...dålig uppdatering. Mitt liv i bilder sen 7 dagar tillbaka... (David har lämnat sin MacBook Pro hemma idag.....yees!)
Jag och Gabbi hade ost och vin mys på hotellet, vi fastnade framfört två avsnitt av "The Hills" och gjorde oss sedan  i ordning och lyssnade på massa musik. Största problemet inför kvällen var vilken av dom två nyinköpta klänningarna jag skulle ha på mig.....ROSA VS ZEBRA...=)
Drog på utflyttningsfest hos min kusin. Sillidillsillidillsillidill vilket glatt gäng=)
Jag och Gabbi på Solidaritet =)=)
Jag tog mig friheten.......lite stark blixt kanske? (mohaha)
Gabbi och jag, las touristas.
Sen blev det en solig tisdag då mormor kom och lämnade lilla Theo för att bege sig till tropikerna;)
Här väntades ett 5-dagars hundpass = gå upp tidigt varje dag och klä på dig normala kläder och borsta håret så du kan gå ut, promenera var 3.e timma, busa med pinnar, strumpor, papper och dina händer, gosa, klappa och pussa, mata, lära tricks + lämna aldrig hunden ensam i ny lägenhet då blir den livrädd. Alltså var med hunden dygnet runt. OK=)
Gosigosigosigos!
Gnaga, gnaga, gnagagnagagnagagnaga, bitabitabita.
Våran inflyttningspresent (om ni läst tidigare inlägg) och till det rotfrukter i ugnen. Nice fredags-mys-middag.
Theo försöker dra till sig lite uppmärksamhet från Tvn.
Åh vad han lyckades den lilla sötnosen.
Pluggat matte varje dag!!!!! Rätt kul.... NÄR MAN FATTAR HUR MAN SKA RÄKNA..börjar gå bra nu.. men pust alltså, prov på torsdag och började ju kursen 5 veckor efter alla andra. Ligger alltså ca 50 sidor efter...svettigt.
Myste i mormors hus i helgen, badade jacuzzi, lagade tapas och eldade i brasan=)
Min älskling=)
Brieost, Oliver, Ölkorv, Parmaskinkarullar med Philladelphiaost, tunna Aubergineskivor stekta i Olivolja och rullade med Vitlöksost emellan och Scampi wookade med Olivolja, Vitlök, Chili och Röd Peppar. Gott och tar bara några minuter att laga. Auberginerullarna är grymt goda!
Detta är vad jag har tagit kort på...resten får vara hemligt!!
Puss till er!
Nu blir det plugga matte igen och sen träna=)

Dawit Isaak

Sänd en tanke till Dawit Isaak som suttit fängslad i Eritrea i nio år idag.

 

 

 

 


Är på bra humör nu igen när jag skrivit klart=)

Buhu min minneskortläsare fungerar inte, snyyyyyyyyyft! Får se om det går bättre lite senare. HAde tänkt lägga upp lite bilder. Är hundvakt denna veckan=) Passar mormors lilla Theo, fullrulle med andra ord. Hm har inte så mycket att skriva just nu, blev precis på dåligt humör.. men kan berätta lite vad jag har gjort idag om ni vill. Det går fort;) Gått upp halv åtta, rastat hund, pluggat matte, gått promenad en timma = rastat hund, lekt med hund, städat, pluggat matte med privat lärare = David, lagat GI mat = Kassler och Broccoli med kesosås (istället för ostsås), rastat hund, skulle träna men Theo skrek för mycket så jag kunde inte lämna honom, kollat Idol och nu ska jag plugga matte igen. Igår vad Pappa, Monica och mormor här på middag, väldigt mysigt! Fick en väldigt bra inflyttningspresent av Far och M, 700gram Rostas, en vitlök, ett paket smör och en flaska rödtjut. Detta är typ både min och Davids favoriträtt, Rostas som är ett saftigt nötkött (nästan godare än oxfile) som vi steker medium/rare och vitlökssmör. Färdigt. Och för att få ännu mera köttsmak ett gott rödvin.

 

Känner att min kassler kan slänga sig lite i väggen nu alltså..;)

 

Nä nu ska jag försöka sno en liten puss av min pojkvän. Sen plugga lite till och gå och lägga mig, ska ju upp till skolan i morgon, hihi=)

 

Nattinatti


Tjoho


Upprörd

Varför är människor så sjukt egoistiska? Vad är det som gör att dom som redan  tjänar mycket pengar ska tjäna ännu mer? Det är ju inte så att den röd-gröna sidan kämpar för att alla i Sverige ska vara fattiga. Dom kämpar för att alla i vårat samhälle ska kunna ha det bra. Hur kan det vara något som är fel med det? Jag förstår verkligen inte. Du kanske inte kan bli miljardär i Sverige hur mycket du än jobbar och sliter, men varför i helvete ska någon människa vara det? Pengar, pengar, pengar VS Alla är lika värda. Kommentera gärna.

på e20

Hej!! Sitter i bilen på väg hem från Jennie och hennes mysiga familj=) I helgen hade vi det superbra!!! Dansade loss ordentligt=) Shoppade två nya klänningsr också.
På kvällen innsn vi gick ut hsde jsg ovh Gsbbi ost och vin kväll på rummet och gjorde oss i ordning, o sjöng till massa gamla låtar, supermysigt! Sen mötte vi upp David och gick vidare till min kusin som hade utflyttningsfest. Efter det blev det dans på solidaritet. Pinsam som jag är så bad jag självklart Gabbi att fota mig ihop med snyggingen Ola Rapace som vi hittade på dansgolvet. Haha riktigt skoj var det, som alltid när man är på turne=)
Lägger upp bilden när jag kommer hem.

I Dag har jag fått veta att jag kommit in på min mattekurs, en månad efter den startade. MEn ska bli riktigt nice att få det gjort faktist. Alldeles nyss gjorde jag nått jättebusigt och övningskörde lite.. gick bättre än jag trodde faktist, inte helt katastrofalt alltså.

bye

PÅ väg

Sitter i en hyrbil på väg mot Birger Jarls hotell, mot stan och mot utelivet. GÖTT. Nu ska vi ha skoj!

DONT TRY THIS AT HOME

Then maybe you will turn in to one of those cool kids..


Slingtime

Tjing alla godingar! Idag har jag haft den lataste dagen hittills. Hade ställt klockan på 9.00, men snoozade och vaknade inte för en 11.30. Jag gick ut från sängen och lade mig i soffan istället. Har kollat på två avsnitt av halv åtta hos mig och ätit rödspättafilè till frukost. Haha. Lagade världens godaste Rödspätta (färsk) med potatismos och massa pressad citron igår kväll. Perfekt sen frukost. Från och med nu tänker jag inte köpa fryst fisk mer, fy bubblan, det smakar ju rötet om man jämför med färsk som är så gott och fräscht.

 

Nog talat om att jag har ätit fisk till frukost, nu mår jag nästan lite illa;)

 

Nu alla vänner måste ni hålla tummarna för jag ska dra på mig en slinghätta och göra slingor på mig själv, kan gå precis hur som helst. Brukar aldrig färga mitt hår själv även om jag kan. Nä fy man vill ju få det ordentligt gjort i nacken och överallt. Föredrar ju inte att stå själv med armarna åt alla håll och försöka nå sin egna nacke. Kan iallafall inte bli värre än var det är nu. Gillar inte att ha utväxt alltså..........

I morgon drar jag till Stockholm en sväng=) Berättar mer om det sen!

 

 

Föresten glömde jag säga att jag knappt kan gå idag för jag har sådan träningsvärk. David tvingade mig att göra massa utfall med vikter igår. My god säger jag bara, plus att vi tränade magen jättemycket. Får bli en kokhet dusch sen och se om det hjälper:D


Snart klar med tvätten

 

Fika med Gabbi om en stund=)=)


Lär känna Moderaterna


Moderaterna genom tiderna;

1904–1918: Nej till allmän rösträtt.
1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.
1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.
...1919: Nej till kvinnlig rösträtt.
1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.
1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.
1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.
1927: Nej till folkskolereform.
1931: Nej till sjukkassan.
1933: Nej till beredskapsarbete.
1934: Nej till a–kassa.
1935: Nej till höjda folkpensioner.
1938: Nej till två veckors semester.
1941: Nej till sänkt rösträttsålder.
1946: Nej till fria skolmåltider.
1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.
1947: Nej till allmänna barnbidrag.
1951: Nej till tre veckors semester.
1953: Nej till fri sjukvård.
1959: Nej till ATP.

1960–talet: Ja till apartheid. Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.
1963: Nej till fyra veckors semester.

1970: Nej till 40–timmars arbetsvecka.
1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.
1974: Nej till fri abort. Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter kvinnan själv besluta om abort upp till den 18 graviditetsveckan. Moderaterna röstade nej.
1976: Nej till femte semesterveckan.
1983: Nej till löntagarfonderna.

1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.
1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU. EU–parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter, men de moderata ledamöterna röstade nej.

2003: Ja till Irakkriget. Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom moderaterna.
2004: Ja till sänkt a–kassa och sjukpenning.

2006-2009:
Ja till sänkt A-kassa
Ja till sänkt sjukersättning
Ja till höjda fackavgifter
Ja till åtstramningar i sjukkassan – människor tvingas ut i arbete trots svår sjukdom
Nej till vård för papperslösa flyktingar
Ja till skattesänkningar för rika
Ja till FRA-lagen
Ja till högre bonusar för chefer inom statlig verksamhet
Ja till IPRED lagen
Nej till gröna jobb.
Nej till sex timmars arbetsdag.

Nej till upprustning av offentliga sektorn

 

 

Näe...HEJA RÖD-GRÖNA


Semesterpics

Min älskade hund som jag inte ville åka ifrån=( Här matar jag han med korv och så fick han en liten boll i present.

 

 


Har jag blivit galen?

Ni ska bara veta hur sjukt mycket jag gör mig i ordning när jag ska till Sjukhuset eller till Arbetsförmedlingen.. blir helt knäpp typ. Duschar, peelar, smörjer in mig med lyxprodukter. Målar naglarna, fönar håret, stylar, sminkar, rätt kläder, smycken m.m Typ som att jag ska på fest. Tack vare detta donande med mig själv blev jag riktigt partysugen och vill köpa nya höstkläder! Kanske blir en sväng på stan efter all the boring stuff...

 

 


Valerie

Hej Vänner! Allt bra??

Nu är jag hemma igen.. SKITKUUUL! Nä fysjutton, längtar redan tillbaka. Jag längtar bara bort, inga måsten, inget tjat, inga krav. Man bestämmer själv vad man ska göra från morgon till kväll. Solen skiner, man är ute, inga rötna tvapparater överallt. Underbart. Fast det hjälper ju bara i längden såklart. Lika bra att ta tag i skiten och sen åka iväg igen.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen till arbetsförmedlingen och sen till Sjukhuset och bli stucken med det värsta jag vet, NÅLAR. Inte konstigt att man inte vill vara hemma....

Slänger upp lite mer härliga Grekbilder ikväll!

Här är en bra låt som får en att bli på lite bättre humör. En pepplåt till dom som behöver och till mig själv. VAAALEERIIIEEE lalala. SJung som galningar, det hjälper också. HÖÖÖJ!!

 

 

 


Mot Dolce Vita



Indian food!!

Drinkas muchos niceos

Forst sa har skont och sen sa har...

Sol och bad haha.....

OUR HOTELL

Idag har det varit kanonvader.. helt underbart!! Och nu ska vi ga och ata pa Dolce Vita...Puss i gull till er dar hemma, hoppas ni inte har fatt frostskador an????


Jag for en sekund sen=)





Zante Town

Lite bildregn fran ett fantastiskt Greece!
Jag sitter ock kissar utanfor en bur..... om man har lite fantasi kan man tro det iallafall..=)
Min ovan tjadertuppen!!
Jag glassar lite i Vasilikus Beach! The Hole World Is Mine!!!
Min utsikt=)
Mamma bestallde Scampi Risotto igar... nagot av det godaste jag atit. My goooood!!
Sen at vi Crepes pa natten....=)
Mamma is making friends=) Idag ar vi bjudna pa fodelsedagsfest pa en sportbar tack vara detta;)
Jag i mitt esse!! Var lite mulet en stund pa dagen, men klart man badar enda!!
Fjuutfjuuuu! Min mamma!
Jag holl pa att svimma nar jag sag den har lilla vovven idag. snuttsnutt.
Eftersom det var lite mulet idag drog vi in till Zantetown for some shopping=)
Valdigt vacker stad maste jag saga! Gick runt och kollade i affarer och at Gyros.
Hamnen!
En liten yatch som vi sprang forbi...
Puss och gull allihop! Nu ska vi ata middag for hungrar nastan ihjal snart!!

Here we are

Hej fran Zakynthos!!
Vi har det riktigt gott, det ar 28 grader i skuggan och mellan 30-100 grader i solen beroende pa hur mycket det flacktar;) Pa 2 eller egentligen 1.5 dagar har jag hunnit med detta: Sola i massor, badat typ 30 ganger, last ut en och en halv bok, gatt 5 km strandpromenad, atit sovlaki, varit tvungen att kissa i vattnet for min mamma lamnade mig i tva timmar med alla vara grejer, var nara pa att ringa apollo och be dom ringa efter en raddningshellikopter for att hitta mamma, atit greksallad plus lite till.
Mamma har hunnit med detta ocksa plus att ga en strandpromenad pa ca en mil till en annan stad medans jag passade vara grejer, trilla mitt pa asfalten och sla i rumpan, skrapa upp knat och fa en liten blodning i handen.
Trots mammas sma incidenter sa har vi det riktigt nice!!!!!
Ratt nice lage med solstolarna:) typ i vattnet!
Jag och mamma har forvandlats till tva grekiska gudinnor;);)
Massa puss o kram till alla. Men speciellt till min alskling David!!!!!!! Puss
Jag har iallafall funnit en van for livet har..
Doggilito

Zakynthos

Kära vänner! I natt drar jag till Zakynthos. Ska bli riktigt skönt och välbehövligt=)

Men kommer sakna David, funderar på att packa ner honom i resväskan..=)

 

Ska försöka att inte tänka på alla problem och saker som måste lösas här hemma nu när jag är på semester.. men det är inte å lätt. SUCK säger jag bara.

Nä va fasen jag ska ju på semester=) Zakynthos, alla kärlekspar och sköldpaddor, här kommer jag och mamma!

 

Ses i Grekland!


Äntligen

Äntligen är alla flyttlådor uppackade=) YES! HAr varit på IKEA idag och köpt ett nytt skrivbord som David har byggt ihop=) Blev jättefint och David har redan stängt in sig på "kontoret" och pluggar för fullt. Fattr inte hur han orkar? =) Själv har jag sjunkit ner i soffan efter en lååååång dag! Jag har glömt att berätt att jag och mamma har bokat en sista-minuten till Zakynthos på tisdag=) Ska bli otroligt skönt! Någon som har varit där och har nått kul att berätta??

Slänger upp lite bilder från när vi va hos mormor på middag igår=)

Min lilla snutt-bus-gull Theo.

Buse!!

Älskar att vara i Lövekulle=)

Mamma blir uppäten=)

Chiliräkor till förrätt och Pappas "veckans kock" recept till varmrätt. Fläskfilegratäng med bacon, champinjoner, ost o sås, till det serverades mormors egenodlade potatis Det var det godaste jag ätit på länge. Mormor har fortfarande kvar pappas recept på kylen sen typ 15 år tillbaka;) haha. Till efterätt blev det tårta. Tog bara en mini mini bit.....shhhhh!

David blev så mätt så han somnade. Sött=)

Nu ska vi kika film och sen sova!

KRAM


Theo är rädd för fisken


Jag ska bli ett gymproffs som bara glider fram. SÅ BARA!!

Jag har precis varit och tränat. Varje gång jag har varit och tränat kommer jag skriva det.. känner mig riktigt stolt ock kaxig. Tjena! jag tränar på gym, vad gör du då? Det är min nya hälsningsfras.

 

Hahahahaha....nu jävlar ska det brännas och jag ska kunna försvara mig med mina muskler om jag råkar ut för någonting;) Eller kanske kunna springa riktigt fort där ifrån istället. Får nog bli en kombo.

Fy vad jag känner mig tråkig idag. Har varit massa skit fram och tillbaka. Men men nu ska jag ta en dusch och sen är man på hugget igen! David ligger och kollar på Sverigematchen och jag sitter här med datorn i knät. Perfekt, titta lite där och titta lite där. Annars blir det alldeles för rastlös, alltså att bara titta på fotboll. Kul att se Zlatan och Anders iallafall, mina två favoriter!

 

Hör av mig sen!


Snuttigull

ÅH vad mysigt! Fick gosa lite efter arbetsförmedlingen så jag blev på bra humör igen=) Alltid lika mysigt att träffa dessa två skönheter =)

Mor och dotter sitter och spanar ut genom fönstret.... kanske en snygg Mulberryväska som gick förbi;);)

 

Här får ni en matbild också........jag har ju blivit nyttig nu..typ. Tränade igår också för första gången på hela sommaren. Det var riktigt gött, blir gymmet i morgon igen=)

Stinaskyckling (asgarv) bulgur och sallad! As gott! Jag och David har varit superduktiga ikväll och fått gjort massor i lägenheten. Vi avslutade med att välta ut skurhinken med smutsigt vatten över hela hallgolvet + matta. Yihooooo. Nä nu ska jag läsa GI recept. På återseende. Om ni börjar kommentera lite...


Gud så förnedrande!!

Kul förmiddag! Bara att veta att man är på väg till arbetsförmedlingen räcker ju liksom.
Denna dagen har varit helt störd i flera timmar och klockan är bara 11.00. Började med att jag tog fel buss från Mölndal och missade SJ-tåget 09.02 som jag redan hade köpt biljett till. Sprang som en galning och precis när jag kom fram och tryckte på "dörröppnaren"  så åkte de j*vla tåget. Buuuuuuu. Fick vänta till 09.17 och ta den sega pendeln och betala igen=( Klart att tåget är lite försenat också, så jag kommer tio minuter försent till mitt "möte". Att vara på arbetsförmedlingen var så förnedrande´. Alltså fyy. Ja du hmmm, det fattas ju lite papper här och vet du vad platsbanken är för något??? "Nej"......bra svar Emilie, det är där man söker jobb genom arbetsförmedlingens hemsida..."ehh eller aha jo, menar du den sidan, aa det vet jag ju, herregud man är ju inte dum". "Jaha Emilie, vad har du sökt för jobb nu då??" "Eh....typ butik å så..kassa.. men jag funderar på att utbilda mig istället, vad tror du? Jag vill ju egentligen inte jobba med något utav det jag har sökt" EEEHHHHH.. å så här fortsatte det. Det slutade med att hon sa att om jag inte har fått ett jobb innom tre månader så tyckte hon det skulle vara bra om jag började praktisera på någon arbetsplats......Då fick det fan va slut på mötet. KISSA OCH GÅ OCH LÄGG ER... Sen när blev jag en loser????????????????? Nä fy bubblan det här var det pinsamaste jag har varit med om. Dit går jag aldrig igen, då äter jag helldre vatten och bröd. (Not)

Hoppas inte arbetsförmedlingen googlar på mitt namn nu bara.......wopz......

RSS 2.0