Har dere loumpeee?

Magkatarr Alabama. Fick sluta två timmar tidigare från jobbet. Köpte med blåbärsoppashots hem........och skulle köpa fisk och morötter att koka, men blev entrecote och färskpotatis istället. GOTT. Men nu har jag så ont i magen igen så jag måste lägga mig dubbelvikt om 5 sek. Godnatt. Vi hörs i morgon! Börjar jobbet 07.30.....tidigt!!!!!

Jag har lite hemlisar för er, jag vill inte berätta något än. Förrän jag är 100% säker på vissa saker.

 

Här kommer lite kommentarer från dumma norrmänn....

- "Vad kostar ett tjuepakk röjk??"

-"48kr"

-"Jaha, vad koster to?"

DUBBELT SÅ MYCKET PUCKO


En normal norsk kvinna står och köar med nummerlapp i tio minuter..

"Var har dere handlevagnarna??"

JA kanske där man går in i butiken, 5 meter ifrån dig.


Ett norskt par ska köpa korv med bröd i förbutiken. Mannen frågar:

"Har dere loumpe??? (tror det heter så, betyder iaf mos)

"Nej tyvärr bara vanligt korv med bröd"

Varpå kvinnan säger:

"Det är ingen ide du frågar Olaf, loumpe (potatismos) är jätteovanligt i Sverige.


Alltså jag dör. haha. Ja, potatismos är verkligen sällsynt i detta land. 

Efter detta frågar dom mig om jag har franskhotdog, gurkmajonäs och rostadlök. Där står jag i typ en pressbyråkisok med några sletna små korvar rullandes på en grill jämte kassan. Var fan tror dom att jag har gömt alla dessa ingridienser?

Hahahahaha... kommer inte ihåg allt roligt jag hört den senaste tiden.. men de får bli mer "norgekomentarer" en annan gång.



Vilken egodag jag har haft! SÅ skönt!

Puss! Nu drar jag ner till hamnen.

 

 


tralala


Utvilad

Godmorgon!!!! Klockan är 14.40 och jag har sovit ut. Gud vad jag har sovit, och jag behövde det så mycket. Är Helt jäkla slut! Känns helt underbart att ha sovit så många timmar i rad, kroppen känns harmonisk istället för helt kaotisk som den gjort dom senaste veckorna. Jobbat, varit ute, sovit tre timmar, varit vaken, sovit en timma, varit vaken, sovit två timmar, upp till jobbet, varit ute, sovit en timma, vaknat, gått upp och bett folk hålla käften, sovit två timmar, vaknat av skrik, sovit en timma, vaknat av skrik, sovit två timmar, upp till jobbet, festat, inte fått sova. Så har den senaste tiden sett ut. Har gjort väldigt mycket roligt och haft underbara människor på besök, men utan sömn så blir mår man inte bra alltså. Jaja, nog om det, idag är jag utvilad!

 

Jag har ju inte varit så aktiv på den här bloggen på senaste, skyller på mitt hettsiga liv;);) Så därför har jag en del händelser som jag vill dela med mig till er som inte blivit av. Men idag har jag all tid i världen.

 

1. Jag gav bort en Cartierklocka värd ca 50.000

Jag står på mitt jobb (förbutik, Coop) och donar lite och får se att det ligger en klocka inslängd i en utav lådorna i disken. Och nu menar jag verkligen inslängd, någon har öppnat lådan, slängt in klockan och stängt. Den ser lite sliten ut men väldigt chick och elegant. Guldur och marinblå remm. Jag lägger den över min handled och kikar, den är verkligen skitsnygg! Jag kollar lite närmare på den och blir helt iskall, på urets insida står det med små, små bokstäver, Cartier. Herregud tänker jag, vad är inte en sådan klocka värd. 10.000? 100.000? My god, uppenbarligen har ju ingen brytt sig om denna klocka. Hihi Den är min!!!!!!

Visst..... fem minuter senare kommer det en liten söt dam (tant) till kassan för att köpa trisslotter. När hon har betalat frågar hon nedstämt "Det är inte så att ni fått in någon bortappad klocka??"

Mitt hjärta stannar. Tanten ser plötsligt helt förstörd ut. Hon räknar absolut inte med att vi har fått in någon klocka, hon frågar bara för att vara på den säkra sidan. "Ehh vilket märke har den???" frågar jag. "Cartier".

"Ehh jaha, ok, hur ser den ut??" Varpå hon beskriver mina drömmars klocka som ligger i lådan några centimeter från mig. Väluppfostrad och medlidsam som jag är tycker jag synd om tanten och plockar upp klockan. "TAdaaaa, är det denna??" Tanten börjar darra och tar klockan i sina skrynkliga händer. Vi tittar varandra i ögonen, hennes ögon fylls sagta av tårar, jag nickar åt henne att jag förstår "jag ska säga ärligt till dig att jag hittade klockan i en av lådorna för fem minuter sen och blev helt chockad, jag vet var en Cartier är värd" Tanten tittar på mig "tack min vän, vet du vem som lämnade in denna klockan? Jag är otroligt tacksam, det är ett arvegods som jag aldrig trodde att jag skulle få tillbaka, trodde inte att det fanns sådanna ärliga människor längre". En liten tår tränger ur tantens öga och jag ler mot henne, jag är så tagen av ögonblicket, tanten och klockan att jag vill sätta mig ner och grina. Men istället ler jag mot tanten och önskar henne en trevlig dag. Varpå jag smiter ut på lagret, och andas, andas, andas. Herregud jag gav just bort en Cartierklocka som bara jag visste fanns......




Googlade på klockan när jag kom hem och den är värd minst 50.000.

Vad hade ni gjort i samma läge????????????


Näää fyyy mår dåligt efter klockhistorian. Inte alls lust att skriva dom andra historierna om dumma norrmänn m.m

Får bli senare...måste lugna ner mig med en varm dusch!


Sunny Stand up


ojojoj vad jag har mycket att ta igen

Ok, shit, senast var vi på räkfrossa i Grebbestad. Har hänt rätt mycket sen dess om man säger så. Nu kör vi...

Pontus, Fredrich och Josefin kom hit och hälsade på i två dagar, riktigt nice=)=)

Nice som sagt, tyvärr så jobbade jag hela tiden typ=( Men dom fick röja åt mig=)

I fredags så kom mina älsklingar hit, Mormor, Alexandra och lilla Theo.

Min vackra mormor!

Min goa sötnos!

Lyxmiddagarna avlöste varandra denna helgen och på lördagen kom även min kära mamma hit =) och vi åt skaldjursplatå.

BESTFRIENDS!!!

Tack för en underbart mysig helg!!!!

Nu ska jag slänga mig i bädden, somnade 05.00 inatt och gick upp klockan 10.30, upp och klippte mormor, sen iväg till jobbet och börjar jobba 09.00 i morgon igen + att jag ska till vårdcentralen och lämna prover innan dess. Caramba. I morgon kväll händer detta....

Gissa om jag är glad???? Ska bli sjukt skoj!!!

Måste bara säga att jag var ute i typ 5 minuter innan jag kom hem och hade kläder på hela min kropp förutom fötterna (flipflop) (ja ansiktet hade inga kläder) och fick åtta myggbett på fötterna och ett mitt på huvudet. klikliklikliklikliklikliklikliklikli.....gaaah!

 

Nää, nu slänger jag mig i väggen om jag inte går och lägger mig. PUSS OCH GODNATT


Amigos

Im dead meat, hör av mig i morgon!

hola

Igår så var jag och Gabbi ute och åt på Heat, hur gott som helst. Modern asiatisk mat. Sedan var vi ett gäng på Cod och festade på deras Rock-kväll, Skitskoj!. Den här mannen flörtade med Gabbi hela kvällen så till slut fick han sig ett allvarligt snack med tjötsmurfen Emilie. Hihi. Kändisar som tror att dom är nått.....;)

I morse åkte Gabbi hem=( men förhoppningsvis så ses vi snart igen=) Ska försöka åka över till Oslo och hälsa på henne innan vi åker ifrån Strömstad.

Dagen har jag och David spenderat i Grebbestad på räkfrossa och sedan drog vi vidare till Fjällbacka och kollade in seglargalningarna=)

 

 

Nu har jag precis duschat och Pontus, Josefin och Fredrich har kommit hit och hälsat på=)=)=) Vi ska gå ut och

äta strax=)

Kramar


Slapparsöndag

Gabbi och jag har haft en riktig myssöndag! Sovit ut och ätit pizza i solen på båtpiren. Vi har inte gjort många knop denna dag, fikat på Skagerack och fått specialorders bestående av varmchoklad med grädde och chokladsås och ett glas med lösgodis. Haha. Kvällen har vi spenderat på biograf Park-Strömstad och kollat Beck-levande begravd och ätit ceasarsallad på Kontoret. Nu sitter vi på kanalung (vårat boende) och har precis kollat på en fransk dramafilm. Haha alltså en riktig deg dag. Tyvärr så kan jag inte lägga upp bilderna från gårdagen då vi använde oss av Gabbis kamera och hennes minneskort passar inte i min dator=( Men jag kan berätta hur gårdagen såg ut. Mamma var här och hälsade på en snabbis då hon kännde sig dålig och fick feber och halsont, stackaren. Men vi myste i solen på Cod och åt fisch and chips och kollade i affärer. Mysigt!!!! Sedan på eftermiddagen kom Gabbi hit och mamma åkte hem. Jag och Gabbi gjorde oss i ordning för kvällen och gick på "romantiskmiddag" på Cod (återigen). Vi åt varsin entrecote och delade en flaska vin och pratade,pratade och pratade=) Sen gick vi vidare till Skagerack där vi drack sangeria och roade oss hela kvällen, hade hur roligt som helst!!=)

 

Nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre för då kanske min stackars gäst blir helt uttråkad;)

Har bilder och lite att berätta från "hoffmaistrokvällen" men det tar vi en annan dag när jag har tid! Kram till er allihopa och sov gott.


Mamma är här och hälsar på och snart kommer gabbi

Mamma frågade David om en liten chokladbit, såklart fjäskade han för svärmor och bar in en hel dessert=)


HAHA ÄLSKAR KATRIN Zytomierska, så jävla underhållande

Läs hennes blogg här


VA booo du???

Jag och Simon har precis ätit middag i solen medans våra käresta jobbar och severar oss. Nu ska jag kolla One three hill och slappa. Jobbar fjärde dagen i rad i morgon, i vanliga fall är ju det ingenting men jag är helt slut. Märks att man inte är så pigg just nu. Kramiskramis

 

Undrar när min söta mormor och sötkusin ska komma och hälsa på mig???


Godnatt då

Jag hatar tabletter!!!!!!!!!!Så läskigt!! Fast tur att dom finns ändå.

Och ja, jag tycker synd om mig själv vissa dagar! Så e det bara. Fy bubblan för remme!!!!!


JAg vill också gå till cod och lyssna på oskar linnros

Jag är helt slut. Ligger i soffan och läser lite bloggar, kollar facebook och äter nötter. Dom andra håller på och göra sig i ordning och laddar för Oskar Linnros som spelar på Cod i kväll. Vill också hänga på men jag orkar inte!!! Har varit ute flera dagar i rad och jobbat samtidigt, börjar tio i mån bitt också, plus att det är min "cellgiftskväll". BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU=( Jaja.. Sånt ät livet. Igår var vi på afterbeachparty på Skagerack och Xante hade något jippo. Några goda drinkar blev det Frozen strawberry and Passiondream.


Nu ska dom andra gå snart=(=(=( Jag ska somna till en film.

 

 

 


hej vad det går

Helt död efter dagen på jobbet, hur mycket som helst att göra! Men nu är det bara att byta om och ner på stan. Vi ska äta middag på Kontoret allihopa. Hörs i morgon!

Godnatt wisecrackers

Solat, promenixat, grillat och kollat stand up! Kanon dag!!! I mån blir det jobba o sen restaurang och beachparty...låter helt ok va???

Nattinatti nu. Min tumme har låst sig och mina tår ser ut som korvar. Dumma remme.

Jag letar festingar i Jennies navel.

Sandra var den enda som vågade bada!

David had håvat in bra med drix under dagen.


helloj

Hemma efter grym matchkollning på Skagerack. Hur mycket folk som helst och Spanien vann. YES!

Såg att jag såg ut som ett fetto på bilden jag la upp innan men det bjuder jag på...jätten har anlänt till bloggen. Nu ska jag sno lite filmer från en annans hårddisk till min dator hehe. Gött. I morgon kommer Jennie, Sandra, Jonathan och Alex hit och hälsar på=) Då blir det Stand Up för fulla muggar. MASSA KRAMAR

 

Jag och David har precis ätit varsin GB-bröllopsstrut, är vi gifta då???


The game

Nu går vi och kollar matchen. Heja Spaninen!

 


Sov nu Emilie.. klockan är ställd på 10 i mån bitti

Gick "hemifrån" klockan 09.00 och kom hem för en stund sedan. Skulle ta en go dusch innan sleeptime och märkte att jag fortfarande hade solglasögona i håret när jag stod i duschen. Då är man trött:p Har haft en jättemysig kväll med pappa och Monica. Och David såklart;)

Sov gott!

Nice!

Räklåda=) Myyys.

Måsarna satt uppradade på broräcket på vägen hem, så söta.

Muppen på väg hem.

Tarzan på vifft.

 


Snabba Cash

Jag ligger i sängen och kollar på Snabba Cash och börjar bli trött, kommer nog somna snart. I morgon kommer pappa och Monica och hälsar på, ska bli jätteroligt. Ska jobba hela dagen tyvärr, men sen blir det middag på kvällen och hitta på något på söndagen. =)

 

Nattinatti allihopa. Längtar tills David slutar jobbet om en timma, är alldeles ensam i pboendet. Läskigt=(

 


Min favvolåt just nu


Timbuktu by night

 


Sol

Hejhej! Har massa goa bilder från igår. Timbuktu var grym!!! Lägger upp bilderna sen för nu ska jag ut i solen =)

Hörs sen!


Timbuktu

I kväll spelar Timbuktu i Strömstad, på Davids jobb. NICE. Jag och Elin har köpt entrecote och färskpotatis som vi ska tillaga innan utgången. Myspys. Kommer bli fullt ös på skagerack ikväll. Vad ska ni hitta på????

 


Ok här ska ni få höra

Igårkväll så var vi på Skagerack "caribian night" och roade oss lite. Ca 02.00 så går jag och Elin hem mot pboendet. Vi går längs Karlsgatan och allt är frid och fröjd förutom en bil som beter sig konstigt, den åker förbi oss, vänder, åker förbi oss igen, vänder och sladdar förbi oss igen sedan svänger den in på gatan framför oss. Men skit i det.. vi går ca 100 meter till på gångbanan längst vägen. Jag börjar fnissa och puttar lite på Elin, titta på den killen som står och pissar säger jag. Elin tittar och då märker vi båda att han inte alls kissar, han står och tok-onanerar och glor på oss. Han har inget på sig nedanför naveln och står helt blickstilla med fötterna och fortsätter hålla på (som en galning). Vi är alltså ca 10 meter ifrån honom, bara lite gräs och låga buskar emellan. Där står han mitt i gatulampsljuset på en liten gångväg som leder upp till Strömstadvallen. Och som sagt han rör sig inte ur fläcken, även om han ser att vi tittar på honom, han bara fortsätter och vrider huvudet så att han hela tiden kan se oss. Jag blir livrädd, världens galning. Vi börjar gå jättesnabbt och jag sliter upp mobilen och ringer 112. Aldrig i livet att jag tänker riskera att bli förföljd av en galning eller ännu värre våldtagen eller vad som helst. En som gör så kan ju inte vara riktigt frisk. Iallafall, pratar med polisen och ger vägbeskrivning och dom är där på ett kick. Dom letar lite grann och hämtar upp oss på pboendet (som ligger knappt 500m därifrån) och ber oss visa exakt var han stod någonstans. Dom springer runt och letar, vi berättar om den konstiga bilen som vi såg precis innan "incidenten" och jajjemen, det står en "svart" (mörkblå) volvo på gatan precis bredvid. Sökningen började med två poliser, efter en kvart var det tre polisbilar fulla med poliser och en "spermahund" som undersökte området han befunnit sig på. Hunden hittade "tyvärr" ingen sperma men fick upp ett spår på en skogsstig iallafall. Men såklart var han helt försvunnen. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ VISSA MÄNNISKOR??? Alltså man blir ju mörkrädd. Glöm att jag kommer våga gå hem själv någon mer gång. ÄVen om det inte hände något så var detta sjukt obehagligt och jag var livrädd när jag ringde polisen. Vi va lixom några meter ifrån en galning...?

 

Två timmar var vi ute med poliserna, sen gick vi hem. Tydligen så var volvon "kall" så troligen var det inte den bilen som hade kört vid oss. (Konstigt)

 

Det sjukaste jag har varit med om iallafall, men det konstigaste är att när man berättar om det så har dom flesta liknande historier att berätta. Så se upp för knasbollar och gå inte själva!!!! PSYKOS EVERYWHERE! hehe..


HAJ BLOGGEN!

Efter klockan 18.00 ska jag berätta en sjuk historia för er.......jag är så förbannad på äckligt sjuka människor!! Ska berätta sen, kan inte tro att det är sant. Jag har suttit som vittne i en polisbil i två timmar på grund av denna historia.

Nyfiken i en strut?

 


Nattinatti

Slängde in handduken tidigt. Stand up comedian-i love you, så jäkla roligt. Kommer kolla varenda måndag. Drack två glas sangeria...hur gott som helst, smakade som världens godaste glöggsaft. Mer än så blir det inte för Emilie "reumatikern" Lindholm, är ju trots allt medicindags. Wops. Får nog byta medicindag till tisdag igen så jag kan dricka sangeria på stand up måndagar hela sommaren från och med nu. HATAR att behöva planera mitt liv. Herregud... och detta ska man vänja sig vid också. Inshallah.

Mamma bli inte så himla orolig nu, över mina "medicindagar" jag är hur duktig som helst. Fråga David. Därimot är jag nog den tråkigaste på detta bygget också...menmen life is a bitch before you get juse to it, and im working on it.

 

Min terapi...Lax med dillstuvadpotatis och en snygg karl.


Gäst: David

Vaknade nio i morse, som vanligt likt ett åbäke! Om jag duschade minns jag inte, men luktade i varjefall gott när jag började jobba. För övrigt är Amanda sjukt morgontrött...

Dagen flöt lika trögt som alltid för en hovmästare på skagerack en försäsongsdag:(

En halvtimme för tidigt stämplade jag ut och gick direkt på spånken:) Eglie, Kajsa och jag delade snabbt åtta öl och två cider, glömde jag tre shots? inte riktigt OK!? Kvart i åtta trampade jag mina snabba pedaler mot Coop där Emilie alldeles strax skulle sluta sitt pass. Jag mötte hennes djupa, grönmelerade ögon efter dryga fem minutet på stolen utanför förbutiken. Kort därefter stämplade även hon ut och vi dundrade våra välutrustade cyklar längs med kajen och upp mot våran fritidsgård, där vi bor.

 

Nu, tio minuter senare, sittter jag här framför datorn. Bloggandes för första gången, lite lätt generad och vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag kan i varje fall berätta att anledningen till att jag sitter här är för att jag väntar på att Emilie ska gör sig klar för utgång. Vi ska på Stand-up:) WiseCrackers har comedian club för första gången idag på Skagerack. Givetvis, som på alla premiärer, är Emilie och David där!

 

Hoppas att jag har gett Er en fin inblick i vad mina måndagar har att erbjuda:)!?

 

Glömde en sak; Egli ringde Skagerack idag och utgav sig för att vara den härlige Stockholmaren Jåcke.

Undrade på dryg stockholmska över när WiseCrackers drog igång och huruvida han kunde boka ett bord för femton personer, självklart uteslutande förtärande skaldjursplatå och Champanche!!

 

Kram David


Godmorgon

Nu cyklar jag till Coop och jobbar i 9 timmar. Första gången på hur länge som helst, får se hur det går. Kram

Hallihallå

Igårkväll så somnade jag klockan 20.00 och vaknade klockan 23.45 av att Simon och Emelie står i mit rum och vill att jag ska följa med ner till Skagerack. Upp o sminkade mig och iväg.. Mötte upp massa skagerackpersonal och tog en Smirnoff Ice och en hamburgare, sen gick jag och David hem och kollade på film. Mysigt. Det regnade lite när vi gick hem...

Tillochmed underkläderna var så blöta så dom gick att vrida ur. Man kan säga att himlen "öppnade" sig när vi gick hem.

Idag sov vi länge men det var skönt. Käkade frukost och gick på morgonpromenad (dagspromenad) ner till havet och göttade oss i solen. Jag åt mjukglass med chockladpulver på (det bästa norrmännen har uppfunnit) och David köpte massa konstiga smaker kulglas..typ hallon/lakrits lakrits/vanilj...........smakade helt ok...!

David jobbar och jag har varit och handlat och lagat Tacos (till mig själv) läst bok i solen och nu ska jag betala räkningar som vi fyllde på med när vi var hemma i Alingsås. Sen blir det film och städa, städa först sen film.

På torsdag kommer Timbuktu till Skagerack och kör på scen. Så alla som är lediga pallra er hit, kommer bli världens ös=) Förra sommaren var det grymt!! Bästa konserten. Den 16:de kommer Hoffmaestro så ni har god tid på er att förbereda er för ännu en konsert. Kom igen nu!!!!!!!!!!!

Det gråa huset i mitten, bakom masten är Skagerackstrand (Davids jobb) som jag pratar om hela tiden. Inget dåligt ställe, eller hur???

Gamla socitetshuset. Restaurang, 2 stora uteserveringar, inomhusservering, 3 barer, lounge, scen, nattklubb!!!

Känns som jag gör reklam...hehe.

Föresten så var det jättemysigt att vara hemma i Alingsås trots omständigheterna. Var helt underbart att träffa min familj och umgås allihopa. Sov över hos mormor och hade det kanon, precis som sommrarna när man var liten.

 

Ta hand om er nu allihopa! Kramar från Strömmenstaden


Gud vad pinsamt

Kom tillbaka till Strömstad för några timmar sen och skulle precis laga lite mat. Köttbullar och mackaroner haha. Stod och stekte mina köttbullar och det osade jättemycket även om jag hade fläckten på högsta och sänkte värmen. Jäkla stekpanna tänkte jag, var på brandalarmet börjar tjuta som in i h**vete. Jag springer runt som en galning i alla rum med händerna för öronen och det tjuter och blinkar överallt. Hittar ingen larmknapp någonstans, innser att larmet inte går att stänga av och springer ut. Det blinkar röda lampor utomhus kring hela byggnaden (kommunhus och fritidsgård) och jag möter två stora brandbilar och en ambulans. YES min vanliga tur..haha. Kan ju meddela att jag var precis nyduschad också, blötthår, utan smink iklädd slapp strandklänning och Davids badtofflor i storlek 43.

Hejbabberiba.......det blir en dyr räkning till Strömstad kommunhus för lite brända köttbullar.


På mormors balkong

Begravningen var jättefin.

Nu sitter vi på mormors balkong och myser allihopa. Har grillat grillspett, ätit jordgubbar och badat och tagit hand om varandra hela dagen.
















im coming home

Nu sitter vi i bilen på väg hem från Strömstad. I morgon är morfars begravning:(

När David kör bil så lyssnar vi aldrig på musik, vi lyssnar på typ p1. Skittråkigt, som tur är har jag dator och bok med mig. Vi åkte precis förbi en jättestor bilolycka med en lastbil som vält, fy vad hemskt. Får köra lite småvägar en bit. Internet fungerar in the middle of nowhere.

Nu somnar jag. Kramar... tror inte det är sant nu på småvägen så kör vi förbi en lastbil till som kört i diket här mitt inne i skogen, livsfarligt. Vad händer?????

Hej och godmorgon

Gårdagskvällen såg ut så här.. (på dagen jobbade jag bara)

Vi cyklade från vårat "hem" Kanalung vid 18-19 tiden..

och mötte upp Simon och Karin på Kontoret.

Tjingtjong.

David åt "Bookmaker" toast med lökringar, smile.

och jag åt lasagne, blev så mätt att jag ville lägga mig ner och sova i hundra timmar efteråt.

Sen gick vi till Laholmen och göttade oss bland lite annat folk.

Vi lyssnade på lite "gamla godingar"

David tog 1000 kort på sin flickvän så hela kameran är full.

David och Simon hade uppvisning för oss...

I wanna go crazyyy.

Fina bilder va??

Solen gick ner genom fyra par solglasögon.

Då gick vi vidare till Pråmen. Syskonkärlek.

Hello. Efter detta blev det en sväng på Codd sen gick jag och David hem o nana.

Allt för igår!

Idag har jag precis startat dagen med att äta tre kokta ägg och nu ska jag hoppa in i duschen, sen sola, sen jobba, sen åka till Alingsås. Sen sen sen sen sen sen. HEJ

 


RSS 2.0