Fredag!!

Tittar ut och ser att brevbäraren åker runt i t-shirt på sin postmoped. Det är fasen strongt i detta regniga och blåsiga väder. Haha=) Fort går det också!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut på stan! Fika och AW =)=) Mys! Puss

Skål

Jag är såååå sugen på att dricka vin, sitta på en after work och snacka skit! Fy vad gött det hade varit! Istället blir det hemmakväll! Har lagat fläskfile med sötpotatis, rödbetor och kålrot i ugnen och garlicbutter + äpplesaft...hehe. Nej nu gäller det att hålla hårt i kosingen och spara till fickpengar till Thailand. Minst en massage varannan dag ska jag ha;)
På lördag blir det illafall lite partaj, då ska det firas Halloween i hmmm, Lerum tror jag det va haha. Har inte bestämt mig för vad jag ska klä ut mig till än.... Några förslag???? Vill inte klä ut mig till något fult=) Fast det kanske går att klä ut sig till ett spöke på ett snyggt sätt.....?!?!?!
Skål!!!!! Äpplesaft är inte helt fel de heller................

Vem vet mest????

Sitter här och muppar för mig själv. Alltså dom två senaste dagarna har typ varit dom tråkigaste i hela mitt liv. Nästan. När David kom hem gav han mig pengar och tvingade mig att gå ut och gå och köpa thaimat för han tyckte jag såg helt förstörd ut. Haha söt. Själv så skulle han åka och dömma handboll....för ovanlighetens skull;) Så jag har precis ätit Tigerräkor i chili och hotbasilika plus att jag har hyrt tre filmer också. Robin Hood, Änglavakt och Prince of Persia. Nu blir det Paradise Hotell.. konstigt att dom inte visar att Petter och Ado känner varandra??? Eller vad tycker ni????
I morgon ska jag till skolan... thank god, något att göra iallafall plus att jag ska träna, har inte gjort det på några dagar eftersom jag känt mig krasslig med halsont och snuva. Hörs kanske sen, men har NADA MAS att berätta.

Min första praktikplats!

Sitter här framför tvn och gör absolut ingenting. Rastlös, rastlös, rastlös, rastlös. Sitter och lyssnar på en låt som påminner mig om när jag praktiserade på min första salong. Herregud, det var ju helt galet. Det var som att befinna sig i en värld bland robotar. Lite stel arbetsplats om man säger så. Men samtidigt var det väldigt lärorikt för mig att vara där och roligt på många sett (?). När jag sökte min praktikplats ringde jag dit och blev inbokad på ett möte med Chefen. På mötet fick jag genomgå en engelsk intervju (chefen pratade endast engelska) om varför jag ville praktisera hos just honom, vad jag hade för drömmar och visioner m.m.

 

Tydligen hade jag bra drömmar och visioner på min knagliga engelska, för jag fick praktikplatsen. Klockan 08.00 varje tisdagmorgon skulle jag infinna mig på salongen. Jag svävade på små moln där ifrån.

 

Varje tisdag så var mitt huvuduppdrag att putsa Vougemagasin och se till att dom stod perfekt på hyllan. Jag tog av kunderna deras ytterkläder och hängde upp dom fint på galjar. Serverade kaffe och chokladbit, tvättade handdukar och torkade ur vattnet ur scamponeringarna så fort någon blivit tvättad. Det skulle alltid glänsa. Jag fick inte sopa hår...nejnejnej då var jag alldeles för mycket i vägen. Jag fick inte stå och titta när dom klippte för det såg alldeles för fult ut. Alltså så fort jag inte hade något att putsa, tvätta eller hänga upp så fick jag bara stå, rätt upp och ner. Och LE. Blev onaturligt många toalettbesök kan man säga, när man inte orkade stå i samma ställning längre. Haha.

 

Så här höll det på från klockan 08.00 - 19.00 varje tisdag. Jag hade en timmas lunch varje dag, då gick jag alltid ut själv och åt, eftersom alla andra gick åt varsitt håll och sa inte ett ord till varandra. I. AM. ROBOT!

Klockan 19.00 varje tisdag när salongen stängde så var det "skola" på salongen för alla som jobbade där, vi höll på till 22.30 varje gång och hade domare som stod och kollade på oss när vi fönade, klippte, färgade m.m. Haha vissa av mina kompisar fick verkligen pinas när dom satt där i flera timmar, och jag övade och övade=) Men där på dom sena timmarna kan man snacka om att man lärde sig något iallafall, dom var stenhårda mot en, men det lönade sig.

 

Min första "frisörpraktikplats" lärde mig väldigt mycket, det lärde mig att man alltid får börja i "skiten" (jag var överlycklig sista dagen när jag äntligen fick tvätta en kunds hår). Jag fick börja med den hårda skolan direkt. Jag lärde mig massa saker men det viktigaste av allt var att jag lärde mig att ha respekt för skönhetsbranschen, både på gott och ont. Jag var till en början helt förskräckt över att "jobba" tillsammans med dessa Robotar till människor, Snygga, Superduktiga på sitt yrke men dom saknade helt personlighet. Det var bara skal av personer som vandrade omkring. Dom pratade inte med varanda i onödan, det fanns ingen värme what so ever emellan dessa människor. Allt handlade bara om lyx och skönhet. Skönhet på UTSIDAN. Det skrämde mig fruktansvärt. Men det lärde mig också att skönhetsbranschen är en hel värld, väldigt mycket spännande uppbyggt med en stor stolthet.

För mig är det persoligheten som gör människan och är man snygg också så är det ju bara att gratulera=)=) Detta inlägget blev ju megalångt bara för jag råkade lyssna på en låt...haha sjukt egentligen vad musik kan få minnena att börja snurra i huvudet.

 

Ta hand om varandra... här kommer ett litet crazypraktikmedly....=) Tänk att frisörerna går i robottakt fram och tillbaka till musiken hahaha... passar sjukt bra haha. Mina fantasier..........:D

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom på något bra med salongen... fick ju faktist gratis massage på ett Spa en gång och Oxfile och drinkar på Hard Rock....Thanx........;)


God morgon!

Vissa dagar är livet ganska lätt även om det är svårt. Idag började jag min dag med en varm dusch och nu ligger jag insvept i mitt duntäcke och ska kolla på reprisen av halvåtta hos mig. Ganska lätt.
I söndags var vi bjudna på jättegod (som alltid) middag hos mormor=)
Förrätt: Kronärtskocka som man dippar i smör och salt. Så äter man det som är längst in på bladet. Så himla gott, ni måste testa om ni inte har ätit det=)
Varmrätt:
Rostasfilè med sparrispotatis, bearneissås, färsk sparris och grönsaker.
Efterrätt var en supergod äpplekaka med vaniljglass. Sen sov jag över hos mormor och vi myste hela kvällen och kollade på film.. eller jag kollade på film iallafall haha.

Champagnefest!

Herregud vilken rolig dag och kväll vi hade igår=)=) Dagen började med lunch på Avenyn vidare till Choklad och delikatessmässan på Stads museet, Sen Champagne på Avalon Hotell, Cristal Bar och Incontro, vi avslutade sedan kvällen med quiz och Black Jack. Tack för igår=)=)
Chokladfontäner som man fick doppa marshmallows i, inte fel;)
Grym kväll!! Måste rusa nu men vi hörs sen, ikväll blir det myyyyyyyskväll!

Blev ingen spagetti framför tv:n

En liten incident....
Ena kastrullhandtaget gick av när David skulle bära kastrullen från spisen till vasken haha
Men han hann göra ett litet svanhopp som tur var så att han inte skållade fötterna.

Det blåser storm

Äntligen är man fin i håret igen..=) Tack Victoria!!!
hahahahaha....
Två underbara tjejer=)
Pömsiga lilla prinsessan.
Har haft en jättemysig dag hemma hos Victoria och fika på stan=) Började dagen med matteprov som gick jättebra (hoppas jag), känns skönt. Nu blir det spagetti och köttfärsås framför tvn...hehe. David har satt på sängben på våran säng och städat hela lägenheten idag så jag blev sååå glad när jag kom hem=)=) Älskar när han överraskar mig. I morgon ska jag och mamma på choklad och delikatess mässa och sen Champagne after work, kan nog bli riktigt nice=)
Puss och kram små hjärtan. Föresten var det verkligen INGEN som visste vad R.E.M betyder????

Godnatt små skatter

Nu har jag varit duktig och pluggat en massa..men är lite orolig att det inte sitter. Kan man inte bara tvinga sin hjärna att gilla matte???? Hur???
Min hjärna gillar inte matte det kan jag lova... eller kanske lite.
Nu ska jag lyssna och titta på denna knasvideo innan jag somnar... ska kanske gå runt och le som en galning imorgon och sjunga happyyyyyyy. R.E.M måste vara väldigt ironisk i musikvideon, eller vad tror ni?
Ni vet väl föresten vad R.E.M betyder??????????????????????

Godkväll=)=)

Har precis kommit hem från gymmet, jag och Gabbi har kört ett mördarpass på 1.5 h=) Skönt!!! I morgon blir det Core klockan 12.00.
Ska hinna ta en snabbdusch innan Paradiset börjar tänkte jag. Jag känner mig lycklig idag=)=) även o jag inte fått gjort allt jag skulle...menmen det är en dag i morgon också. Hörs lite senare.
Men måste plugga lite Geometri innan jag sätter mig här igen...annars måste jag ge mig själv nått straff... typ iskall dusch eller gå in med lilltån i dörrkarmen.... MÅSTE plugga...prov på torsdag, caramba.
PUSS

THAILAND 20 DECEMBER

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HÄR SKA JAG SVANDYKA.... TJOHOOOOOOOO
Jag värmer upp med lite skönt sound....hahaha.... fatta hur sprallig jag är nu?????? Diggidigg
Nu är det bokat, fyyy vad gött=)=) Ska bli så skoj!!!!!!
bild ifrån mammas batmobil igår....=)
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY THAILAND HERE I COME!!!!!!! BARA TVÅ MÅNADER KVAR....=)=)
Detta firade vi med entrecöte och rotfrukter i ugnen..... å så vitlökssmör såklart!=)
gymmet imån bitti....... nu jäklar e de bikinilooken som gäller....två månader kvar... femmans växel ilagd WROOOOM
Ibland förstår jag verkligen vad David menar med att jag säger töntiga saker.....he....he...
LAlalalalalalala lalalalalalal

Härligt lugn helg=)

God förmiddag!! En liten summering av helgen som har varit väldigt lugn. Härligt! I fredags Var jag David och Emelie och två av Davids "klasskamrater" på After Work (hur det nu går ihop eftersom ingen av oss jobbar) Men vi var alltså på en krog och åt billig mat och drack billigt vin. Köttbit och rödvin. Gott! Efter ett eller två glas begav vi oss hemmåt.. efter att ha hyrt med oss 3 filmer=)=) Myskväll!

Igårkväll hade jag megamys med Jennie, jag klippte henne och hon masserade mig, sen lagade vi mat (Kyckling och klyftpotatis) och så på toppen av det filmgos i soffan! Perfekt!

Kvart i åtta var vi uppe i morse, Jennie gick till plugget;) och jag har bara såsat runt, färgat mina bryn och degat lite framför tvn. Snart kommer mamma och hämtar upp mig så ska vi gå på stan!




Ikväll ska VI förmodligen boka resa till KUALA LUMPUR.....WIHOOOOOOOO

Jag tror det spökar

Alltså jag är så himla rädd. Jag tror verkligen det spökar i våran lägenhet. Jag kommer aldrig våga sova här själv i hela mitt liv. Så fort jag inte sover jämte David så drömmer jag världens mardrömmar, alltså det är helt sjukt. Somnade på soffan en natt när David hade gått och lagt sig tidigare. Sov på soffan hela natten, vaknade klockan 05.30 på morgonen och var helt kallsvettig och hade typ dödsångest. Jag var så jävla rädd. I min dröm så försökte många av mina nära att döda mig, jag såg människor dö (som jag känner) jag kände hur jag blev misshandlad m.m. Sjukaste drömmen i hela mitt liv. Sen när jag gick in och la mig i sängen hos David, så sa han att han vaknade av att jag skrek och låg och grät och vred och vände mig. 

Efter den här drömmen har jag inte vågat somna på soffan i vårat vardagsrum, helt sinnes... jag vågar typ inte sitta kvar i soffan sent på kvällen eller natten om David går och lägger sig. Jag får en sån obehaglig känsla, går inte att beskriva. 

I morse så åkte David till Stockholm kl 05.00 och lämnade mig kvar i det mörka sovrummet. Vad tror ni hände?? Jag drömde VÄRLDENS jäkla mardrömmar igen. Och nu utspelade sig drömmen i denna lägenheten. Jag kan alltså egentligen lika väl ha varit uppe och sprungit här inatt/imorse i sömnen...eller så har jag bara legat i sängen och drömt. Jag minns att jag försökte tända lamporna i varje rum, men ingen fungerade, det var svart överallt och jag visste att lamporna fungerade kvällen innan, allihop. Jag såg ansikten och barn i alla fönsterrutor. Dom skrek på mig, skrattade åt mig för att jag var så rädd och grät. Dom vägrade låta mig va. Jag blev jagad ut från lägenheten i skogen och sen minns jag inte så mycket mer förutom att det blev bättre på slutet. Det visade sig att det var en mamma och en dotter som behövde hjälp med någonting och kunde bara visa sig för mig.......

A jag vet inte men i vilket fall så är jag rädd.. det låter löjligt men jag har aldrig blivit så här rädd för mardrömmar tidigare. Nu när jag skriver detta så sitter jag seriöst och vänder mig om då och då och kollar bakom ryggen om det står någon där.  MY GOD....läskigt..............

Tur att Jennie ska sova här inatt med mig annars hade jag fått åka hem till Alingsås eller någon annans lya....

Drömmer mardrömmar väldigt ofta nu för tiden och börjar undra om det kan ha med mina mediciner att göra???
Drömmer att människor i min närhet dör och dom värsta sakerna man kan tänka sig. Så när jag vaknar på morgonen vill jag bara skrika och gråta för att händelserna har varit så verkliga.

Usch fy bubblan..... måste gå till gymmet och träna så jag slappnar av lite... herregud jag tror typ att en demon har tagit över mig i smyg i våran lägenhet...


HJÄÄÄLLLLPPPPPPPPPPP..... mohahahahaha....... Scaryyyyyyyy

Nu drar jag till Vasastan och pluggar matte


John Myer - Free fallin

Hur bra är inte den här låten???? Lyssnade på den hemma hos Gabbi igår. Helt sjukt bra.....ryser;)

 

 

Sitter och äter lite frukost..

Vanlijyoghurt med skivad banan i, super gott!

 

Sitter och myser till den här låten, känner mig lycklig idag. Idag kan vara början på något nytt, något stort=) Mitt nya liv.

Bara för att bitar inte inte faller på plats just nu så ska jag fasen med försöka klistra ihop dom igen.

Jag sitter med datorn framför fönstret, i lägenhetshuset mitt emot står det en tant med vitt hår på översta balkongen. Det är nerrullat i varenda fönster bakom henne och på balkongen står endast en rostig tvättställning. Jag undrar vad hon tänker på, om hon är lycklig, om hon har barn, vänner, jag undrar om hon egentligen lever.

Så här håller jag på, tänker, funderar, fantiserar jag tycker alltid synd om människor som jag inte ens vet något om. Tanten kanske är tillfreds där på sin balkong, hängandes över räcket med ansiktet vänt mot solen. Hon kanske är lycklig. Jag vet inte, jag tycker bara att hon ser så ensam ut. Med sitt vita hår på den kala balkongen. Det är nästan så jag vill öppna fönstret ropa Hej, fråga hur hon mår, säga att det är vackert väder och sedan skrika att livet är underbart.

 

För det är det ju? Livet alltså, det är underbart. Jag är iallfall så lyckligt lottad så jag har ingen anledning till att inte leva ett fantastiskt liv. Det enda det är fel på i mitt liv det är mig själv, min själ och mitt hjärta. Jag oroar mig, stressar, deppar tycker alltid att gräset är grönare på andra sidan. Jag måste sluta med det. IDAG. NU. Jag vill inte vänta en sekund till. Jag straffar endast mig själv genom att deppa, jag har vetat det hela tiden. Det är endast jag som bestämer om mina problem ska vara stora eller små. Det är ingen annan människa som kommer lösa alla problem för mig eller uppfylla mina drömmar om inte jag tar tag i dom först. Så är det.

 

Jag är ju vuxen nu.

 

 

 

EN SUPERROLIG STUND I MITT LIV. VI ÅKER MINITAXI I MAROCCO MED ARABISK MUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM VI HAR INGEN ANING OM VAR VI ÄR NÅGONSTAN, TAXICHAFFÖREN FÖRSTÅR INTE VAD VI SÄGER, HAN BARA KÖR.  CATCH THE MOMENT!


Denna vuxenvärld

Ni vet när man är sjukt trött för man har städat,tvättat, varit på möte, läkarbesök m.m så kan man ringa sina föräldrar eller någon annan lite äldre person för att klaga lite. "Pust jag är helt slut har grejat med 1000 saker hela dagen". Detta ringer man och säger för att man vill få beröm och höra hur duktig man är. Men vad får man istället höra??

VÄLKOMMEN TILL VUXENVÄRLDEN!!!

Jag vet inte hur många gånger jag hört detta och man blir lika sur varje gång, hallå?!?!?! Var är mitt beröm??
Haha men samtidigt tycker jag att det är väldigt komiskt, detta med vuxenvärlden jag nu befinner mig i. Ok att det känns vuxet att städa, betala räkningar, ta eget ansvar och stå på egna ben och allt det där. Men vuxenvärlden är mer sprallig än vad jag trodde. Igår tillexempel satt jag och verkligen funderade på vad ägg var för någonting och kom fram till att det måste vara hönans mens.
Ena dagen kan jag vakna på en kompis soffa med endast en morgonrock som täcke eftersom det är så många som sover över så det är det sista som finns kvar att värma sig med i typ filtform.
Jag tjuvåker ofta på spårvagnarna.
Jag brukar sjunga och dansa för mig själv, speciellt när jag sminkar mig.
Om jag ska iväg någonstans tidigt på morgonen går jag upp max en timma innan.
Min dröm är att backpacka i Asien och Sydamerika.
Bada med delfiner .
Ibland när jag läser en bra bok så blir jag jätteledsen när den tar slut. I sommras läste jag en bok om en farm i Australien och såg mitt nya liv framför mig som farmare någonstans i ödemarken 1000tals mil här i från. Jag var helt säker på att det skulle passa mig perfekt. Dagen efter började jag läsa en bok om överklassen i New York, ååhhhh, så skulle jag leva när jag "blev stor". Igår kollade jag på ett program från franska rivieran och Monaco och idag är jag helt säker på att det är absolut där ni kommer hitta mig om 10-20år. Iallafall deltidsboende=)=)
M.m
Hihi det är rätt härligt att vara vuxen ändå, inte så stor skillnad mot innan...=)=)

Louis Theroux

  • Sitter och kollar på 9:an. Louis Theroux, en prisbelönt journalist från England som är i Lagos och kollar boendebristen, gängbildningarna och kriminaliteten. Programmen med honom är helt galna, fattar verkligen inte hur han vågar besöka vissa platser och vara med och filma under fruktansvärt riskabla omständigheter med gängbråk, vapen m.m m.m Blir riktigt imponerad. Han riskerar sitt liv för att spela in dessa program. Inte undra på att han är prisbelönad. Han tar oss till de platser vi annars aldrig hade fått se. Det hade varit min dröm att göra exakt samma sak som honom om det inte hade varit för att jag är för feg och alldeles för rädd.
Men kan verkligen rekommendera att kika på hans program, väldigt intressanta.
åhhh hade skrivit massa mer men nätverket krånglade och allt försvann, bara hälften sparades. Typist, men nu är jag för nenetrött för att skriva något mer. Kramkram ZZZZZzzzZZZZzzzzzzzz

böööö

Nu drar jag och tränar!!! Yeeeaaah ska bli så skönt för jag började tänka på massa gammalt groll precis och blev på skitdåligt humör. hehe... men det kommer gå över så fort man kommer till gymmet, det är det som är så gööööött!!!!   LOVE PEACE AND BILLIGA REGULJÄRFLYG Kram

Dagarna som gått

FREDAG

Sophie och jag strosade runt i Haga, kollade i affärer och åt lunch. Mysigt!
Jag i en rolig affär i Haga, det bästa var att hon i kassan hade tre olika gröna färger i håret. Härlig atmosfär..hihi.  Här fanns allt som man inte trodde fanns.
På kvällen var det Pokerkväll/Idolmys/Förfest hemma hos oss.
Jag och Sophie=)
Sedan bar det av till Excet där det var mycket folk och ös som vanligt=) Mitt favoritställe just nu! En skön blandning av människor där!
Vem skullle inte vilja umgås med det här gänget?? =)=)
Undra varför jag har en rosa strumpa i handen????
Jag vet.......=)
Åh kärlek=)
På natten syndade vi, BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU och åt BicMac & Co med dipsås....... men det var riktigt gott hihi. Bra diet.
LÖRDAG

David och jag åkte till Lager 157 kl 12.00. Pigga och glada.
David köpte maaaaasssa kläder och jag köpte en träningströja och en blus för 220 kr sammanlagt haha. Var rätt nöjd med det ändå. Här har vi stannat i vätskedepån även kallat bakfyllestoppet om man är där en lördag som vi.
På kvällen vankades det födelsedagsfest a`la Michael Karlsson =) Alltid lika trevligt och Fia fixar alltid och donar=)=) Fia har föresten den godaste parfymen i hela världen som jag bara måste köpa någon gång, man springer typ efter Fia och luktar på henne så fort man är på samma fest haha. =)
Pernilla och Malin in action! =) Har tre videofilmer från festen som jag tänkte lägga upp, men har fått ett BIG NO från en av mina vänner så det går inte hehe.... kan berätta att det bjöds på kalinkadans m.m på en av videorna hahahaha. Ska tjata lite till så får vi se=)
SÖNDAG

Åkte till Alingsås kl 12.00, våran favorit tid och fixade lite grejer, sen åkte vi ut till mormor och hälsade på. När David öppnade dörren så rymde Theo så jag och David och mormor sprang runt i en timma i skogen och jagade honom. Kul på Jul, har aldrig haft så ont i huvudet haha.
Sen fick han sig en härlig dusch så smutsig som han var. Här får Theo Raschan för att han är blöt och mormor berättar att han har ätit upp hennes blyertspennor och undrar om han är dum på riktigt hahahaha...
OBS Theo leker med samma rosa strumpa som jag hade i handen på Excet.......hihi.
På Kvällen åkte jag till mamma och vi var båda jättetrötta och gick och la oss tidigt.
MÅNDAG
Myste med Victoria och Nelli hela dagen sen var jag mamma och David på Den nya puben som öppnat under mamma.. dom åt varsin bookmaker och jag åt en pilltalrik med oliver å ost eftersom jag redan ätit massa god mat hos Victoria=)
Nä nu måste jag springa och tvätta.... och diska...... och dammsuga..... och plugga.....och träna...... och söka utbildning till våren.......och ringa samtal............Puss o kram

går och lägger mig tidigt

Hola amigos! På helgerna så har jag så mycket roligt för mig så det blir inte att jag sitter vid datorn. Är hemma hos mamma i Alingsås nu och det känns dom att klockan har varit 22.00 hela dagen tycker jag. Dödstrött efter helgens bravader. Orkar inte ens åka hem till Mölndal så jag sover över. Klockan är halv nio och jag ska gå och lägga mig i sängen och kolla på film. Hihi. Händer typ ALdrig. Ska bli så skönt, kommer nog somna efter 5 minuter. Men det känns inte ok att gå och lägga sig halv nio.......Alldeles för tidigt. Eftersom min minneskortläsare har gått sönder på min dator och mamma inte har någon så kan jag inte lägga upp några bilder i kväll=( Kommer i morgon, både bilder och videos med dans på hahahaha.

Föresten så smet Theo (mormors hund) när jag och David var där och hälsade på, så vi fick springa runt i skogen och jaga honom i en timma. Herregud vilken buse, men tillslut fick vi tag i honom=) Då fick han bada och tvättas med massa hundshampoo för han var hur smutsig som helst! Små äventyr varje dag. Hörs i morgon så får ni en summering av helgen!

Nattinatti från nördas

Härlig start på dagen

Har varit och tränat på Sportlife och nu ska jag skynda mig och göra mig i ordning för att möta upp Sophie i stan. Vi ska gå runt i Haga och mysa=)

 

Här kommer lite skön peppmusik för dagen

 

 

My god trodde det var en tjej som sjöng innan jag såg videon..=)

 


GRATIS SPOTIFY

Gratis Spotify klicka här

Från tragedi till komik

Hej här kommer ett inlägg där jag fortsätter att klaga. Visst är det hemskt, fy vilken tråkig människa jag är just nu. Jag bara gnäller,gnäller och gnäller, men det är så jag känner just nu. Inget som jag vill går riktigt vägen. Onda veckan. Idag tillexempel så har jag fått veta att jag inte fick det extrajobb som jag var typ helt säker på att jag skulle få. Men nej. Såklart. Fick asdåligt betyg på mitt första matteprov och var tvungen att betala 2000kr extra för en grej som jag inte hade räknat med. Jag lever just nu på mina sparpengar som jag har kämpat och sparat för att kunna åka till Asien tre veckor över jul/nyår. Just nu lever jag för dom pengarna, betalar hyran, mat och alla andra räkningar. Som ni vet så kan jag inte jobba som frisör längre. Vilket var väldigt oväntat och skittråkigt, det har ställt till det ganska mycket. Men så är det. Bara jag kommer på vad jag vill göra så blir det nog bättre. Gnällgnällgnäll. Men vet ni vad?

Det blir nästan som lite terapi för mig att få skriva av mig, är nästan alltid på bättre humör efter att jag har skrivit ett gnälligt innlägg. Antar att jag inte är ensam om att känna så här emellanåt... Man undrar vad man håller på med och varför vissa saker har någon mening, tex så blir jag inte sugen på att göra någonting när jag går hemma, känner ingen motivation, allt känns totalt meningslöst. Varför blir det så här, är det för att man är understimulerad?? Jag har alltid varit van vid att ha tusen gärn i elden, nu blir man ju typ stressad om man har 3 grejer inbokat på en dag. Herreguuuuuud, vad händer?

Hoppas verkligen att nästa vecka blir bättre. Eller redan i morgon tack!!!

 

Nu efter att ha läst igenom det jag skrivit (och blivit på bättre humör) så känner jag att fyfan, jag är ju patetisk. Om jag hade kommenterat mitt eget inlägg hade jag skrivit TA DIG I KRAGEN KVINNA, DU LEVER BARA EN GÅNG.

Rätt bra tips....=)

 

Tänk om man kunde tagga till riktigt ordentligt...typ såhär:

 

=)=)

 


Hej alla sötnötar

Mår lite bättre nu.. Har vilat nästan hela dagen, badat badkar, varit och tränat och handlat på Maxi. Jag och David har precis ätit kycklingsallad. Gott men är proppmätt nu! Vad gör ni en lilllördag som denna???

Mer än mig hoppas jag=)

Kram


Ingen bra dag idag

Känner mig sjuk=( Ont i magen och huvudet..har hållit på från och till i över en vecka. Bläää, tog febern precis men den visade ju såklart ingenting. Man kan aldrig få en naturlig förklaring, lite feber eller så. Då börjar man ju undra om man inbillar sig tillslut eller om man typ borde vara ute i skogen och gå för att må bättre. Usch vad jag mår illa... kan inte få mig att äta frukost just nu. Åhh typiskt. Jag gick ju i och för sig och trodde att jag inbillade mig tillslut när jag hade ont i knät ena dagen, ryggen andra, axlarna tredje, fötterna fjärde och händerna femte dagen. Men då slutade det ju med att man hade Reumatism. Kanske är sjukdomen eller dom j*vla tabletterna som spökar. Om ni vill veta så HATAR jag nämligen att ta tabletter, ibland får jag nästan panik. Men självklart tar jag dom för att må bättre, men när man bränner sig lättare i solen för det kan bli en kemisk reaktion mellan hud och sol då börjar man ju undra vad det är man stoppar i sig... Undra hur länge inhållet i en tablett finns kvar i kroppen från att du har tagit den... Någon som vet??
Så här känner jag mig idag
Svart/Vit och otroligt trött och ja jag vet inte...

Aaajjj

HEJ!! magknip Alabama.....=(=( Har jätteont i magen och huvudvärk. Ligger i soffan och kollar på House.. kommer nog somna snart, ZzZzZzzzzzzz. David ligger på andra sidan soffan och har gosat in sig i vårat duntäcke. Jag fick precis panik för att jag inte bloggat på hela dagen haha. Har blivit så dålig på senaste, men har ju typ inget liv heller så...haha nädå.

 

Idag har jag varit på arbetsförmedlingen..................

Pappa har varit här och ätit lunch och blivit klippt=)

Vi kollade på min farbror på Tv:n när han var i riksdagen med Knugen=)

Sen har jag myst med Gabbi och hennes lilla systerdotter Nea=)

 

Igår var Davids bror och hans fru och bebis här. Så himla mysigt, fick en jättefin blomma och en GI-bok.

 

snicksnack fillibabban, nu får jag migränattack. puss kärlek och alltihop


Lovade att lägga upp denna låten till mamma

Denna vackra sången sjöng Victoria till Nelli på hennes namngivelse=)

Min helg

Blev inga bilder igår för klockan blev för mycket och jag var alldeles för trött! Har varit fullrulle hela helgen om man säger så=)
Men nu så!
Söta Hanna hade födelsedagsmiddag på Vasa Viktoria i fredags:) Megamys! Och sen dansade vi loss på Push.
Galet=)
En glad David och en glad Jonna=) Alla samlades vi på Push.
=)=)=)
Todelo - kvinnan från halvåtta hos mig stod i baren och skrek också hihi. En riktigt kalackaskväll.. vågar inte lägga upp resten av bilderna hahahaha.
Var hemma och gick och la oss vid 05.00, vaknade klockan 08.45 och kände att jag fortfarande var lite yr, bara att gå och lägga sig igen hehe. På lördag eftermiddag åkte vi till Alingsås och på vägen stannade vi och kollade in den nya klädaffären i Nääs bomullsfabriker. Där fanns ett riktigt bra utbud på typ alla märken man vill ha, kläder skor, väskor och riktigt bra service. Riktigt nice. Tyvärr lite dyrt för mig just nu men var kul att kolla=)=)
(Gabbi du skulle blivit helt galen och velat köpa allt om du hade varit där haha.)
Efter att vi kollat kläder åkte vi hem till mamma och gjorde oss i ordning inför kvällen.
Jag busade mest med katterna och deras 1000 leksaker. Mina bebisar.
Hitta lilla busen.
Senare på kvällen drog jag på avskedsmiddag för Tessan på Amvrosia (grekisk restaurang). Myspys men alla var typ trötta och bakis hehe. Jag och Tessan åt musslor som var så torra så det är ett under att jag inte är magsjuk. Kändes som dom var kokta för några veckor sen. Brukar vara jättegod mat där men inte denna gången. Skrattade flera gånger så jag grät typ, haha blir alltid så med Tessan och alla våra gamla jobb-minnen hihi. Kommer sakna Taijan nu när hon flyttar till skogarna i Norrland;)
Lotta och Susanne=)
Efter middagen gick jag vidare till Johan och Moa som hade fest! Temat var att man skulle se ut som man gjorde på klassfotot i 1:an (När man var 6 år) hehe. Roligt, hann inte klä ut mig efter restaurangen men var kul att se dom andra=) Har ingen aning om varför jag inte tog några kort på festen..men var riktigt trött:p Vi hade gör skoj iallafall och lekte "Thumper" och lite andra lekar, det älskar jag, grymt skoj! Jag och Johan stod också på varsin stol och gjorde "affrodansen", vilket betyder att man kastar en affroperuk till varandra och ska sätta peruken på olika kroppsdelar så att det ser ut som ens hår... ja ni fattar hehe.. slutade med örhår och benhår sen kom vi inte på mer. Undra var man får sina ideèr ifrån ibland. Haha.
Jag och David traskade hem vid 2.00 tiden (tror jag) och somnade som två små grisar i min gosiga säng som jag har i mitt gamla rum hos mamma. Världens mjukaste säng=)
Igår, Söndag var det namngivelsefest för lilla Nelli. Victoria och Christers dotter. Så mysigt, massa små söta barn som skuttade runt överallt och trevliga föräldrar=)=)
Ni är så vackra ihop=)=) Och Nelli den sötaste lilla prinsessan=)
Det vankades tipspromenad. Frågorna handlade om Nelli=)=) Emelie, Isak, lilla Havanna och jag gick tipspromenaden ihop och fick flest poäng av allihopa. Då frågade dom oss om vi ville bli faddrar till lilla Nelli. Såklart vi ville=)=) helt underbart ju, jag och Emelie blev så rörda så vi nästan började gråta haha=) Jag är fadder till en prinsessa, åh gud vad mysigt=)
Jättetrevligt kalas!! Sen på kvällen tog jag tåget hem till Mölndal och tog det väldigt lugnt, kollade på tv och sov!
Idag är det nya tag, har varit i skolan en sväng, tränat och nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå och handla saffran. Vi ska ha gäster ikväll, Davids bror och flickvän och lilla bebis Amelie kommer på middag=) Tänkte bjuda på fiskgratäng med saffransås och Duschessemos. Får se hur det går att tillaga detta...hm... har aldrig gjort det förut haha. Men det ska nog gå bra:S
KRAMAR hörs i kväll!

Kollar på ensam mamma söker

Min minneskortläsare strular så måste vänta till David kommer hem med sin dator....suck. Bilder kommer=)

Halloj

Kommer massa uppdateringar i kväll... bilder från helgen. Har hänt en massa skoj=)=)=)=)

Det får inte hända

Jag har något viktigt jag måste berätta. Några ord som jag aldrig yppat, jag har inte velat. Inte velat berätta, inte velat tänka, inte velat se. Idag så vill jag berätta, måste skriva ner det i ord. För det finns, det har hänt, det är verklighet.

För två veckor sedan hängde jag med David på pokerkväll hemma hos en kompis. Vi tog spårvagnen till studentbostaden. Full fart och fläkt överallt, nybyggda 12-våningshus tätt intill varandra. Vi dök in i en lägenhet på bottenvåningen. Vi surplade Gin och Tonic, spelade poker, lirade gitarr och följde lite diffust valdebatten som pågick på Tv:n i bakgrunden. En trevlig kväll med mycket skratt och för mitt ansikte nya människor. Gin och Tonicen rann snabbt igenom och jag var tvungen att smita till toaletten. När jag kom ut igen var det helt tyst. Så tyst. Man kunde ta på tystnaden. Fyra killar stirrar på mig. "Hörde du?"
vadå, säger jag, vad håller ni på med? "Det ligger en kille utanför fönstret"


Jag går fram till fönstret och tittar ut, det ligger en kille på marken, några meter från fönstret, människor kommer springandes. Först nu börjar jag höra, tjejer skriker "vad fan har hänt???????" "Ring ambulans" " Jag känner puls". VAD FAN har hänt, säger jag igen.
"Vi vet inte vi bara hörde något och sen låg han där. Det var som en duns." Som en duns. Som. En. Duns. Jag blir alldeles kallsvettig. Jag hör sirener, ambulansmän kommer springande, dom skriker saker om hans tillstånd som jag inte kan nämna, jag kan inte skriva det i ord, jag vill inte. Dom gör hjärt och lungräddning, till en början frenetiskt för att avsluta med några små tryck. Han är död. Han finns inte längre. Båren bärs iväg, tjejerna står kvar, gråter, skriker och kramar varandra. Vi som är kvar på innsidan, vi står som paralyserade fast i golvet och bara tittar. Vad hände? Han hade puls och nu finns han inte längre. Hans liv släcktes rakt framför ögonen på oss. Är detta sant? Vem är han? VAD FAN händer?  Vi hör människor prata utanför. "Han har hoppat". Det högg till i mitt hjärta. Hårt.

"Vi hörde en duns." Han hade hoppat från tolfte våningen. Några på våning sex hade sett när han flög förbi.
Medans jag satt och kissa valde en människa några våningar ovanför mig att ta sitt liv. Det finns inte, det får inte hända. Men det händer varje dag och denna kvällen kröp det in under skinnet på mig. Rakt in.
Är man sjuk om man väljer att ta sitt liv? Eller är det faktiskt en fullt frisk människa som mår så dåligt att dom inte vill leva längre? Det var en gång en som sa att det bara är dom starkaste människorna som klarar av att ta sitt liv. Jag vet inte.
Hoppas att ni inte tagit illa upp över det jag skrivit. Tycker det är viktigt att sådant här inte tystas ner för det är verkligheten. Det är så det ser ut. Det händer.
Nu ska jag gråta, jag ska gråta för honom.

RSS 2.0