Visning på palladium

Gänget med bubbel..

Snygga Fiffi=)

Snygga Johaaan =)


17.20

Har varit och hälsat på catsen och lånat en jättefin blus och klänning av mamma. Ska gå och sola som en liten stund, sen i kvälll ska vi på modevising på Palladium. Johan ska vara modell;)
Längtar till i morgon, då ska jag och David ha födelsedagsfest här hemma. Ska bli så roligt!!  Håller på och planerar lite lekar;)
Ha en bra dag allihopa!

Yes

Vem har precis fixat en läkartid på Sahlgrenska på måndag istället för den 19 maj.. jo jaaag! Tjihooo=)

Godmorgon

 

Jaha vad ska man hitta på idag då???


En glad Emilie

Förra sommaren, var sjuk redan då.. men det hade jag ingen aning om. Ska bli mer positiv snart, jag lovar! Emilie Lindholm är ju = glaaaaaad.. egentligen.
Godnatt.

Ge mig en fast car

Ibland längtar jag tillbaka till högstadiet, livet var så lätt då. Man var så långt bort i från alla viktiga beslut och framtids drömmar. "När jag tar studenten ska jag sticka utomlands." Så lätt var det och det var härligt.

 

 


Bulletproof


Goodbye utväxt!

Victoria har hjälpt mig och gjort massa slingor idag, känner mig så mycket fräschare!! Blev superbra=) Tack så mycket!

 

Hello, visst är jag snygg??

 

Tog lite söta foton på lilla Nelli också, hon är ju så gosig, fick se henne skratta idag också=)

 


All the right moves


Fel

Förra inlägget handlar alltså inte om att jag har blivit sjuk på grund av min leverfläck... såg att jag hade skrivit lite konstigt så det var svårt att förstå. Läkaren och jag pratade om mina leder.

 

Kramar till er!


Skitdag

Känner mig hur deppig som helst efter att jag var hos läkaren idag. Hon berättade nya grejer som jag inte hade någon aning om. Skulle egentligen dit för att äntligen ta bort min leverfläck i nacken.. men det var visst bara en koll... Fick en ny tid 10 Maj.

Fick iallafall träffa min favoritläkare som är hur duktig som helst! Men hon berättade inte så roliga saker.. hon berättade att sjukdomen kan sätta sig på vissa organ tex lungorna och njurarna och det kan vara farligt, och att jag måste gå på "kollar" resten av mitt liv och måste kanske planera när jag ska bli gravid för att jag kan bli jättedålig då. Tydligen så jobbar mitt immunförsvar emot mig istället för att skydda mig från sjukdomar.

Men hon sa en bra grej och det var att jag såg pigg ut! Tack, har nog aldrig känt mig så här sleten i hela mitt liv!

Kan inte Sahlgrenska skynda sig och skicka en kallelse? Är så segt att bara vänta och få höra massa saker hela tiden utan att fatta någonting!

 

 


Lunch med Victoria o Nelli

Sötnosar!!!!

 

En liten fråga.... om man är vilse i öknen och inte har något vatten men har massa torrt bröd och äter det, lever man längre då, eller torkar man ut ännu mer?????

 


Gårdagens

Torkade ur kylen så den blev ren och fräsch igen!!! Jättetråkigt men skönt att ha det gjort. Vi var så smarta bara och handlade precis innan =D

 

Theo är ett litet busfrö... rivit sönder tidning och fått tag i Davids toffla =)

Jagat flaska =)

Pusspuss.

 

Har precis varit och tränat och nu ska jag göra mig i ordning snabbt och luncha med Victoria =) Kycklingsallad på Sallys får det bli. Den är så god! Sen klockan 14.00 ska jag hämta upp lilla bustrollet igen så han slipper vara ensam.

 

Ha en bra dag!


Remember me

Efter grillningen igår så var vi på Bergakungen och såg Remember me. Shit vilken bra film!!!! Alltså jag var helt omtumlad efteråt, den var så bra!!!!! Ni måste se den om ni inte redan har gjort det. Både jag och David tyckte att det var en av dom bästa filmerna vi har sett!

 

 

jag ser ut som ett lik

 

 


nattinatti


Så Snygg!!


chingchong

Det var jättemysigt hemma hos Malin och Viktor igår. Vi åt god middag med halva släkten;) Och Pernilla, Sophie och Julia var också där=)

Ska bli så kul när alla kommer hit nästa helg=)

 

Jag är hur tråkig som helst idag.. har i stort sett inte gjort någonting än så länge denna soliga dag. Jag har varit förbi Thai takeaway och köpt "frukost" för en timma sedan. Kyckling och grönsaker i ostronsås. Efter det har jag legat i en solstol i typ 10 minuter sen blev det för varmt och för stilla. Rastlös. I kväll ska vi åka ut till Davids föräldrar och grilla.. Vad ska ni göra??

 

Ching chong!

 

 


Är i Götet





Är hemma hos Mollan  och Bark o myser=)


Dagens

Passade bebisen i några timmar. Han trivdes på mattan i sovrummet.

 

Och i sängen....=)

 

Bus framför tvn.. Theo försöker sno godis från bordet.

 

Byebye mitt hår...var inte roligt att ta ut det idag, David fick hjälpa mig med nacken. Kändes som att hela huvudet skulle åka av, men kommer nog sova riktigt gott inatt utan massa fejkhår att ligga på.

 

Grillade honungsmarinerade kycklingfilèer till middag. Gott med grillat!

 

Har precis avslutat kvällen med att titta på Sprängaren och ta en härlig rosa tablett som jag har fått från farbrordoktorn. Hoppas att jag känner mig bättre i morgon så jag kan  hälsa på min sötnos istället för att ligga hemma själv hela dagen. Nattinatti...sweet dreams.


Har precis tagit en varm dusch och häller i mig Berocca, dags att vakna!


Ge mig något starkt!!!

Nu har vänster skulderblad blvit sjukt inflamerat, gör ont när jag andas, kan inte hosta inte ligga inte sitta inte göra någonting. Ännu ett ställe, man får en överraskning varje dag. Kan det inte sluta???

Ska ringa sjukhuset och fråga om detta är normalt....

Detta måste vara den gnälligaste bloggen någon skådat, men det blir iallafall en bra sjuk-dagbok om dom undrar vart jag har haft ont någonstans på Shalgrenska. "Gå in på www.esmy.blogg.se, där hittar ni all fakta" tihi.

 

So long...


Sovkramp

Efter jag skrev det förra inlägget så gick jag och la mig igen, och vaknade NU!!!!! Jag har liggkramp!! Jag behöver ta en dusch och försöka plocka ur mitt löshår... om jag orkar. Är sjukt pilligt att göra på sig själv, eftersom det sitter fast med små tejpar i hela håret...nacken ska bli rolig att ta ur....

I morgon ska jag hälsa på en kompis som också är lite krasslig, en STOR KRAM till dig!!

Men nu, ta tag i mig själv och vakna!!!!!!!!!!!


ASförkyld, lingonvecka, ledvärk, konstiga drömmar..... något mer?

I natt drömde jag att jag var och badade  och drev runt på gatorna i typ Thailand (?). Där har jag aldrig varit men det verkar helt ok. Sen ändrade sig drömmen och jag vaknade ca 20 gånger i natt och trodde att jag hade kissat ner mig. För var jag än var i drömmen så skulle jag kissa, fick se många fina toaletter, och FULA. Kommer ihåg ett jättelyxigt hotellbadrum med guldspegel, iofs typ från 1800 talet men man visste att det var lyxigt lixom. Jag öppnade det blancka porslinslocket och hör på detta.... på ringen låg en miljard svarta lockiga små hår, så j*vla äckligt. Och jag fick se i närbild hur jag stod och torkade bort alla hår med en liten pappersbit. Jag måste fasen ha varit kissenödig i natt alltså... Vilken mysig dröm!

 

 

 


Nattinatti


En plats

Jag beger mig in på en skogsstig, jag har gått här många gånger förr. Jag känner till det omkullvälta trädet som man antingen får kliva över eller krypa under. Mina fötter rör sig vant över rötterna på marken. Jag hör fågelkvitter och småkvistar som bryts här och där. Fridfulla ljud som gör mig avslappnad och lugn. Jag följer den sista smala stigen ut på en klippa. Jag lyfter handen som skydd mot den bländande solen och blickar ut över vattnet. Detta skimmrande vatten. Äntligen är jag hemma.

 

 


Byebye

Hejdå villavagnen. Nu har mamma sålt sitt lilla mysiga krypin på Tjörn.

Sött var det, som en minisommarstuga.

 

Mormor var här och lämnade av lillvildingen Theo förut så hon kunde göra ärenden på stan.

Jag hämtade ett par av Davids strumpor så han fick leka lite=) hehe. Han släppte dom inte för en sekund.

Ska lägga mig framför tvn och vila nu, om en timma kommer mamma hit, då ska vi gå och äta en pasta på Musses. Snart en dag avklarad av sjukskrivningen......... Vill vara frisk och pigg=(


Come give me love, lyssna och njut av Ted Gärdestad

 

När löven faller och en stjärna dör, när livet vänder, skall jag ännu be, come give me love!


Sjukskriven

Jaha då var man sjukskriven till den 10 Maj=( Kommer sakna salongen och alla mina söta kunder!

 

Här kommer lite bilder från gårdagen..

 

Drack chai latte med mamma på stan.

 

Åt på Lindgrenskrog med min älskling. Förrätt, toast skagen med någon stark sås.

 

Oxfile, medium-rare med pepparsås.

 

Vad tycker ni om min nya tröja??


Tack för igår!!





Frukostbricka på sängen, David sjöng ja må hon leva =)
(jag vet fräscha snytpapper på golvet)



Vackra blommor!





Så söta =)





Jag fick massor utav fina presenter =) Byxdressen som jag har på mig fick jag av David =)
Att ha byxdress är en ny upplevelse för mig, i like it a lot, speciellt när man ska gå på toa och måste klä av sig naken för att kunna kissa. haha. Det gjorde jag på grillen-toan i natt by the way. Man sitter där och fnissar för sig själv. Kul =)



Mys i soffan med kusin och mormor.



Pappa=)



Theo däckade under bordet =)




Knäppkort i hallen.

Tack allihopa för ett jättetrevligt kalas!

Extra tack till mormor för hjälpen med den goda tårtan och drömmarna =)
Tack mamma för hjälpen med maten och disken;)
Tack pappa o Monica för att ni tog med extra kaffe som jag glömt köpa.

Alla hjälpte till och var så gulliga mot mig igår, tur att jag inte ställde in kalaset! KRAMAR

Nu är man inte så tuff längre

Igår fick jag veta att jag har någon slags reumatisk ledsjukdom och kommer läggas in på Sahlgrenska 4-5 dagar för fler undersökningar om två veckor. Kommer ha den här sjukdomen hela mitt liv men kan förhoppningsvis bli av med de flesta symtomen om några år, efter medicinering m.m Känner mig ganska ledsen och önskar att jag inte fyllde år just idag... men så är det. Ska iallafall bli mysigt att ha lite kalas ikväll. Hoppas jag är pigg bara, har ju som sagt åkt på världens förkylning också. JUST NU. Känner mig tröttare än jag någonsin gjort förr. Typ. Jaja ska inte gnälla allt för mycket, som läkaren sa, "från och med nu kommer du bara må bättre, efter vi har börjat medicineringen kommer du känna dig pigg, glad och slippa smärtan". Jag tänker att det kommer kännas som att bli född på nytt =)=) Bli den gamla glada Emilie igen som ringer sina vänner flera gånger om dagen och alltid vill hitta på något skoj. Bli av med den Emilie som bara är trött och tråkig hela tiden. Det ska faktist bli helt underbart. 



Jag Gosar med Theo. Små lurviga hundar är bäst när man känner sig lite deppig. Gosgos.





Min underbara mormor som hjälper mig att baka chokladtårtor och kakor till kalaset =)
Världens bästa!!!!


Kul dag...jag måste komma igång. Help me=(

Sitter hemma och mår skit. Hur förkyld som helst, pollenattack kanske? Har aldrig varit pollenkänslig förut men så som alla tjatar om sina pollenproblem så måste det kännas så här. ASJOBBIGT. MEn det är inte det värsta.... om jag ska klaga lite till..kan inte röra mitt högra pekfinger och handen är helt svettig konstant... gör ont=( Plus att jag sitter och väntar på att dom ska ringa från lassarettet och berätta vad det är för fel på mina prover. Någon gång efter 09.00......... alltså kanske får sitta som en mupp med mobilen i handen hela dagen. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHhhhhh till råga på allt så fyller jag år i morgon också. Känns skitkul verkligen.
Nu piper mina frukostägg......ciao

Städar och är hard.

Springer runt som en galning och plockar kläder, tvättar, ut och in med grejer i diksmaskinen, trokatorka hit och dit. Spelar Rihanna på högsta volym och sjunger som en galning. Ni ska bara veta hur hard jag känner mig när jag sjunger med. I feel it.





PUSS

Pirrar i hela magen när jag hör den här låten. Den här gick varm hela förra sommaren =)


Sommarkänslor =)=)=)



Hur skön är inte Macy Gray???


Hej matriella värld!!!

För mig så är det helt overkligt att man kan köpa en väska, klänning ett smycke m.m för typ 14.000 kr istället för att hitta på något skoj. Tex, RESA, massa konserter, roliga restaurangbesök, fester, utflyckter, hyra jetskis, hoppa fallskärm, köpa tandemcykel, äta kräftor i typ en månad, VIP bio, Gå på Djurpark, seglarskola m.m m.m.

För mig är det heeelt knasigt, men det är ju min åsikt då. Även om jag jobbar innom skönhetsbranchen så säger jag bara LESS is MORE. Varje människa är unik och vacker på sitt sätt. Hitta på roliga saker istället för att köpa dyra grejer. Är man glad och på bra humör så får man ett bättre självfötroende och där med en bättre självkänsla. Det gör att man strålar. Det tycker jag är bättre en ett 1000 kronors puder i fejjan!!


i morgon...

kommer det lite roliga bilder från helgens bravader.. är alldeles för trött för att orka lägg upp något mer i kväll.


snutta sött!

Tröttis

Efter jobbet så var vi på visning på Grand Hotell. Vi kollade in Patrik Lernbergers (Go kväll Svt) nya kollektion. Han var jätteduktig och gav ny insperation =)



Sååååå snygga!!!



Patrik Lernberger efter visningen.






Goten in the house





Tjena robban is in the bulding!

Gästar bloggens lite!

är grymt sugen på göteborg...alla bangar...vad händer?????????

emilie står ijämte hon säger till mig att "shape up" för att vi ska gå till mangis!

fuck it nu kör vi!!!!

No time fore worries

Vi har det bra!


Blir nog fira ikväll... Moeten står på kylning=)


Gårdagen..

Jobbade till klockan 14.00, efter det så blev det en sväng på stan med en helt underbar lunch i solen! Så mysigt att kunna sitta ute!!!





Davids hamburgare med världens största svampbit på.

Efter lunchen gick jag å provade jeans.. Sen gick jag och tränade på Sportlife (en fredag eftermiddag) undra varför??
Sjuk ångest fick jag. Ska träna idag med, nu jäklar!!!!! Beach 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senare på kvällen kom mamma och Anette hit med skumpa =) och det kom ett par och tittade på våran lägenhet. Efter det blev det Musses, David åt Oxfilé och jag åt Lammracks. Det blev en tidig kväll igår, och skönt var väl det för så här tidigt har jag inte varit uppe på väldigt länge...(en lördag) =)

Godmorgon Godmorgon!

Här är man uppe med tuppen. Lördag och klockan är 07.20. Härligt!

Lägger upp lite bilder från idag..



Nyinhandlade kuddfodral, vad tycks??



Våran snygga receptionista Sinead



Grrrrrr. Vem vill inte boka en tid här???



Min söta kollega Tessan (taijan).



"Nej Emilie, du lägger inte upp den här bilden på din blogg" Jag brukar lyssna, men den här bilden var så söt =)



Spelkväll med Simon, Emelie, Stina, Karin, Annelinn, Mary, David och jag. Å så lilla Joey då (vovven).
Rappa Kalja, rooooooligt.



Joey och DollarBill. Mamma känner du igen Porslinshunden??



Simon och Johans djungelhörna som jag skrev om en annan gång. Hur skön som helst. Skulle lätt vilja sitta och läsa en bok i den fotöljen.



DiscoHorse.



och nu.... Nattinatti allihopa! Jag vet att jag är hur kass som helst och skriver alldeles för lite. Jag har startat en blogg men frågan är om jag inte hör hemma på bilddagboken.se
Skärpning snarast!!

PUSS


Med den här låten går jag och lägger mig


Back 2 Bed


Hur trött som helst..

Idag har det varit full rulle på salongen, kommer stupa i säng.. =)

Mina kunder är väldigt söta, roliga och speciella på sitt lilla sätt=)
En av mina kunder tyckte att jag skulle göra stora silikonbröst och typ skönhetsoperera hela mig så jag skulle få fler läsare till min blogg. haha. Plus lägga upp naken bilder. Hm. Tror inte att jag nappar på den idèn ;)
Sen så frågade jag om hon hade varit utomlands för hon var så brun, och då började hon viska att det var hemligt varför hon var så brun. Att hon bara kunde berätta när ingen annan hörde. Jag blev sjukt nyfiken och till slut berättade hon att hon sputar in injektioner i ryggen med nått "brunmedel" som är olagligt här i Sverige. Galet :D

När jag fyller år önskar jag mig sulor som passar min fot + att få operera bort ett födelsemärke. Har jag blivit vuxen???

oj

Bilderna från Marocko åkte visst åt alla håll när jag laddade upp dom. Men hinner tyvärr inte fixa det nu. Ska kolla på en film innan det är dags att krypa ner i sängen. Ska upp tidigt i morgon.

Det kommer mera bilder!!

KRAMAR

Marocko

Här kommer lite coola bilder från när jag var i Marocko i Januari. Ett helt fantastiskt land, med hur mycket som helst att uppleva.



Utsikt över Agadir. Den stranden badade vi på nästan varje dag. Den största stranden jag har sett i hela mitt liv.




Böneutrop! Alla satt efter vägarna och överallt och bad till sin gud Allah.



Köttmarknad. Den äckligaste lukten jag känt i hela mitt liv. David står och tittar på ett par magar. Undra om han blev sugen??



Vårat hotell, Igoudar.



Utsikt från hotellet. Sista bilden är tagen från vårat sovrum by night. Helt fantastisk himmel.



David badar i Atlanten.



Marakkech by night! Det var som att vara på ett torg i filmen Aladin. Man kunde köpa färsk frukt, nötter, kött m.m De stod och ropade ut vad dom sålde... FÄÄÄÄRSK FISK!!



Torget innanför dom rosa murarna. Var som att befinna sig i ett livs levande "tusen och en natt". Varje kväll, när solen går ner  förvandlas torget till en nattmarknad. Flera tusen människor befinner sig här under hela natten.



Så här såg smågatorna ut, gick man in på en så kom man aldrig ut, det var hur stort som helst och gator åt alla håll. Här körde dom motorcykel, häst och vagn m.m. Helt galet. Hela staden luktade typ rök och kryddor. I många av lägenheterna hade dom nämligen öppna eldar för att skydda mot fukt och värma.



Men där vi bodde fanns det mest flashiga barer. Den här tycker jag var coolast. Rosa-Zebra bar med flames som brann hela kvällen.







Ett gött gäng på Tallhyddan..


Fika hos mormor

Lilla busen har blivit så stor. Han biter i allt och springer runt som en liten tok. <3







Sötaste Theo!!


After Dinner..



Simon blev galen.



Vi med!





Alingaby, på väg till Hotellet.



Emy blandar drinkar =)=)



Mojito!





Den här låten dansade Johan till..










Middag i Ödenäs



Emelie är hemma och hälsar på =)





Johan posar med sin nya skinnjacka.



Vi fick leta Påskägg =)





Ludde med en fin bakgrund.






Det kommer mera..

Hinner inte lägga upp fler bilder nu, fick precis veta att vi ska till Tallhyddan och äta brunch. See yaaaaaaa

Öppna upp ditt fönster



Godmorgon mina vänner!! Har precis stigit upp från sängen och möts av detta härliga väder!! Ska nog ta på mig solglasögonen och ta en långpromenad ut till Lövekulle. Ska försöka få med mig min trötta sambo också. Igår gick vi runt Gersken. Det var så himla skönt, såg flera fjärilar, knallgula =)

Här kommer lite bilder från igår. Först var vi på Påsk-middag hos min mamma och sen på middag hos Davids föräldrar. Lägger upp lite bilder från Promenaden och Det som hände efter alla Påsk-middagar också.











Hem till mamma =)



Mamma hade gjort jättegod Påsk-mat och köpt löjrom. Rostat bröd, löjrom, gräddfil och lök är sjukt gott =)





Här kommer Catsen..





Diesel, min lilla bebis =)



Paris, bebis nr 2 =)



Taco och spelmys



Simon, Johan, Emelie och Moa bjöd oss på Tacos =) Det var roliga tillbehör att välja på, typ banan och jordnötter. Så idag har jag ätit min första tacos med banan i, en riktig upplevelse. Dom lärde mig att man kan ha banan till allt.



Vi spelade TP. Jag och David fick flest tårtbitar!!



Titttut, slut.

Nattinatti, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på tv. I morgon bitti blir det träning på Sportlife. 10.00.



Påskmiddag hos pappa och Monica



Väntar på skjuts.



Avokado med räkröra. Mums.



Trolla =)



Tindra var sömnig.



Min bror och David =)



Efterätt, exotisk fruktsallad med vitchokladsås. Glömde ta kort på varmrätten, vi åt en jättegod laxsida med pestoöverdrag + en fräsch pastasallad. Tack för en mysig middag =)

I kväll ska vi träffa Emelie, Davids syster som precis har kommit hem från Paris. Ska bli skoj! Hörs senare.


Nivå












Det här dansade vi till igår!!


Glad Påsk

Här kommer lite bilder från gårdagen =)



På väg ut...



Väntar på tåget.



FÖDELSEDAGSBARNEN!! GRATTIS=)



Snygging Sophie =)



Mattias och Ida =)



Tjoho, en söt leendes Julia (som fyllde år igår) Grattis gumman =)



Jag och Kajjan =)










RSS 2.0