Ont

Nu ska jag ta en diklofenak orifarm och gå och lägga mig. Var på lassarettet i morse och tog lite fler prover. dom tömde fem rör blod (igen) och jag höll på att svimma. Då säger den smarta sköterskan, "du kan andas ut nu, det är bara två rör kvar" Tack för den. Får provsvar om två veckor. Håll tummarna på att dom inte hittar nått dumt...

Godnatt och kramar

Det här är också en av mina sidor...=)


Var bara tvungen


God Kväll Till Er

Dom senaste dagarna har jag fått veta att det inte bara är jag och min familj som läser min blogg. Superkul ju =)
Flera kunder har erkänt på salongen, och jag har även stött på alla möjliga människor som råkat börja prata om saker jag skrivit på bloggen. "jag såg det på din blogg (pinsam tystnad) ehhh... Men ni ska veta att det är ju skitroligt, för jag vill att ni ska läsa. ALLA KILLAR, MAN FÅR LÄSA BLOGGAR OCH VARA LITE NYFIKEN. Jag själv älskar att läsa om andra människors liv, när dom beskriver sin vardag, lägger upp bilder m.m. Gotta sig lite i andras finurligheter... perfekt tidsfördriv. Därför ska jag nu vara så generös och berätta att jag läser Paradise hotel - Cimons blogg och är typ avundsjuk på hans liv. Jag skäms inte för det. Men alltid när jag berättar det för någon så ska dom få mig att skämmas. Why?
Jag säger då det..

Nu ska jag leta upp en jäkligt skön låt och ladda upp..
Hörs snart

Allt är tråkigt



Jag tror jag är deprimerad

På halvtid...

Så här känner/tänker jag när jag är arg

- Alla i hela världen är dumma i huvudet (med några få undantag)
- Jag gör allting rätt men det blir ändå fel
- Ingen fattar någonting
- Människor jag pratar med har ingen hjärna
- Vägrar äta så att allt bli ännu värre
-Jag lyssnar på ledsam musik
-Undrar vad det ska bli av mitt liv
-Undrar över jordens och människans existens ( tror att vi alla är grundlurade i detta system)
- Någon jävel sitter och skrattar åt mig i himlen
- Låtsaspersoner som jag inte ser vet att jag är ledsen när ingen annan fattar de
- Jag måste dra utomlands
- Och göra vad?
- Det är ingen idè att jag gör någonting
- Ingen bryr sig
- Jag tycker synd om mig själv
- Jag vill be alla människor som förstör mitt liv dra åt helvete (endast 1 person)
-Jag blir arg på mig själv


Nu när jag har skrivit alla dom här punkterna så känner jag mig nästan på bättre humör, pust, skönt.

Jag fyller 21 år i april, är jag "onormal" eller känner ni också så här ibland???


The Time Is Now


Söndag

Idag har vi haft Kalas här hemma. Hundar och släktingar åt alla håll. Full fart, som det ska vara på ett kalas =) Jättetrevligt =)



Det bjöds på Kycklingsallad med bacon, krutonger, soltorkade tomater, mozzarella, avokado och inlagdda vitlökar. Olika färska frallor med lite goda ostar.





Christer och Frida.



Min söta pappa.



David Öppnar paket. Han fick jättefina presenter. En klocka, tre flaskor rött vin, en flaska konjak, en Kosta Boda skål, två böcker och en lila slim våg (passar perfekt i vårat badrum)

Igår fick han också en massa fint. Ett par jeans, ett par "gubb-byxor" (som han har på sig på bilden), en långärmad tröja och tre t-shirtar.



Mamma och Theo.



Morfar och Theo.



Monica, Tindra och Kamilla.



Johan, Tindra, Mormor och Theo.







David har bakat sin egen tårta. Grymt god. Hasselnötsmaräng med vanliljkaka och grädde, och till det lite rörda hallon. I´m impressed.

Lördag

Hur bakis som helst. Låg i sängen till halv två, helt död. På kvällen så var det kalas för David och Moa ute i Ödenäs. Mysigt.





Grattis Moa



Ja må han leva..



Snygging!!!



Earth hour

Fredag



Påväg till Göteborg!



Framme hos Gabbi. Grattis Grattis =)



PartyAlias



Gabbi och Malin på väg till avenyn =)



Jag och Gabbi väntar på spårvagnen.



Partytrick Freddie.





On the Dancefloor. Det blev mycket Rosè och drinkar denna kvällen.

En cool liten brutta


laddad för i morgon

I morse så var jag och David och tränade på Sportlife. Så skönt. Träffade Fredrik Brunnhage som satt och pumpade i ett hörn. Jag frågade om jag fick ta ett kort på hans biseps. Men han sa att han "fan inte ville vara med på min blogg". Hm, men han har koll på att jag skaffat blogg iallafall =)

Är helt överlycklig för att det har varit så härligt väder idag, typ ljumma vindar, massor utav fågelkvitter och SOL. Världens bästa vara-ute väder. Började jobba kl 13.00 idag så hann med en liten promenix efter gymmet.

Det var full rulle på salongen idag. Kul =) Robert Götberg kom och hälsade på en liten sväng. Han ville klippa sig idag haha, me hade tyvärr ingen tid. Får ta det en annan dag?? =)

Nä nu ska jag kolla film.

I morgon blir en spännande dag. Ska göra en hemlig grej.

NattiNatti

Våffeldagen









Så här immigt var det i vårat vardagsrum när våfflorna var klara. hm. Trots att fläckten var på högsta och balkongdörren på glänt.

Träningstimeeee

Nu är det dags att köra igång igen!! Sportlife here i come.

Trött och irriterad (rastlös)


Jag längtar till sommaren


Skönt att ha börjat jobba igen

Jag har nog världens bästa kunder =) Så himla söta är dom allihopa!

Har precis kollat på halv åtta hos mig. Kan nog vara ett av dom mysigaste programen som finns. Blir alltid glad av att kolla på det. Ska nog anmäla min mormor till det programet, hon är grym!!! Men tror inte att hon blir så glad på mig om jag gör det.

Sitter och väntar på att maten ska bli klar. Har slängt in en gammal torsk,vitt vin, mjölk och vitlök i ugnen och potatisen kokar på plattan. Har inget blodsocker alls, har inte ätit på åtta timmar. Det är som vanligt alltså=)=)

Har en rolig helg att se fram emot. Längtar. Nu måste det hända saker, har varit alldeles för lugnt det senaste.

Kramar till er.... skriver mer lite senare!

Längtar till helgen

På fredag blir det födelsedagsfest för Gabbi och på lördag kalajs ute i Ödenäs och på söndag kalajs hemma hos oss. Tjoho

Kan inte tröttna på den här låten


Igår fyllde David år

Klockan ringde kl 07.00. Smög upp och tände levande ljus, gjorde smörgåsar och hämtade paket. JA må han leva ut  i hundrade år kraxsjöng jag medans David sakta vaknade. Så söt. Har flera bilder, men vågar inte lägga upp dom här =) Fem paket fick han av mig. Ett par supersnygga skinnskor från Legend, en vit-blå randig tröja från H&M, duschkräm, brun utan sol och en osthyvel (sug på den).



Efter jobbet fortsatte vi firandet och tog tåget till Göteborg. Åt en go pasta på Bergakungen och sen blev det bio. Alice i underlandet 3D. Tre ord som jag skulle beskriva den filmen med är HÄFTIG, GALEN och MAGISK.





Tröjan som David fick av mig i födelsedagspresent.



Jag kan inte äta pasta. Håller på att försöka lära mig rulla pastan mot skeden. Mycket svårt.



Mupparna på bio!

Boklus

Idag har varit en härlig dag. Började dagen med en brunch på Tallhyddan. Helt sjukt mycket att välja på, 1000 pålägg och olika maträtter plus världens fikabord. Men det bästa av allt är att man får grädda sina egna våfflor. Brände första pannkakan (våfflan) så jag fick ropa på söta sara som var ute i köket. Tack för hjälpen=) Kom på att det fanns en till bästa sak, färska hallonsmoothies, mums, det är typ det godaste som finns. Ska lätt gå dit snart igen. Världens bästa söndagsmys.





Hälsade på Simon, Johan o Moa en sväng. Dom höll på att greja förfullt i deras nya lägenhet. I ena hörnet av vardagsrummet hade dom hunnit få till en djungelhörna bestående av en pösig, brun skinnfotölj, afrikanska trätavlor och massa växter. Me like. Hänge där ett tag och sen gick jag hem och städade. Lite. Typ 10 minuter. Sen kröp jag upp i soffan med min bok, som är superspännande just nu. Svek - Karin Alvtegen. Håller på och läser igenom alla hennes böker. David köpte hela serien till mig på bokrean=) När jag slappat en stund ringde mamma och frågade om jag ville ha middag, så jag stack över till henne. Åt god färsk pasta med mammas köttfärssås och kollade på hollywoodfruarna på 3:an.



Har precis klippt till Davids frisyr. Stackarna har fått gå med oklippt hår medans jag har varit sjukskriven. Blev jättefint=) Nu har jag fått värma upp lite inför jobbet i morgon också. Börjar jobba klockan 08.45 så jag ska gå och lägga mig snart. Ska ju upp tidigt i morgon bitti, mitt hjärta fyller nämligen 26 år. JA må han leva....

NattiNatti

Min dag

Jag tog en långpromenad på en timma istället för att gå till gymmet. Första 20 minuterna så var jag så rastlös så jag var tvungen att prata i telefon. Efter det så tänkte jag, nä nu är det  dags att koppla av, rensa tankarna och bara gå. Njuta av naturen helt enkelt. Det gick bra dom sista tjugo minuterna. Förutom att jag tänkte att jag skulle ta en liten genväg på min prominix, genom skogen. Där var det inte lätt att gå, jag ramlade fyra gånger och det gick typ inte att gå på stigarna. Det brukar ju vara jättemysigt att vara ute i skogen (när man är två) men jag var ensam och tänkte massa läskiga tankar. Först fick jag för mig att det kanske står någon läskig gubbe och tittar på mig någonstans bakom alla 1000 träd. Sen hörde jag massa knak och brak och fick syn på två rådjur några meter bort. Vet ju att dom är växtätande men tänkte att dom kanske vill anfalla mig för dom tror att jag ska skada dom eller något liknande. Där började jag få panik. Jag började tänka på stora läskiga älgar. Och inte nog med det, sen kom jag att tänka på att det har varit en varg synlig i Alingsås. Hm, tänk om den bor just i den här skogen och kommer döda mig just när jag går här helt ensam. Varför går jag i skogen ensam?
Panik igen. pust,pust.











Tillslut var jag framme vid mitt mål. Det tryggaste, varmaste huset på jorden. Hälsade på lilla söta Theo och fick varmt rotmos och fläsk. Äntligen lite myspys. Avslutade mitt besök med att äta äpplepaj med maräng och ge min mormor och morfar varsin bamsekram.





Efter detta äventyr så åkte jag och matade mina söta små katter. Mötte upp David och gick till Musses Grillhouse. David åt vitlöksmarinerade lammracks och jag åt en förrätt. Sedan begav vi oss till biografen och såg Edge of the Darkness. Mel Gibsons nya film, riktigt bra. Den kan jag verkligen rekomendera, men det var en väldigt ledsam film.





Klockan är 23.00 och vi är hemma. Nu blir det mys i soffan. Som sagt, jag tar det lugnt.

solen skiner iallafall

Har haft en go sovmorgon idag, har nog aldrig sovit så här mycket som dom två senaste veckorna. Älsklingen ligger fortfarande kvar i sängen och sover. Ska nog väcka han snart med lite frukost.

Igår kväll så var jag hemma hos Simon och Johan och kollade på film och tog det lugnt. Trevligt, men min hjärna vill inte ta det lugnt längre, den vill dansa, flänga runt och springa. Varje dag tar jag det lugnt. Fy. Hoppas det blir ändring på det snart. Nästa helg på Malin och Viktors fest, då ska vi ha roligt! =)

Är bjuden på födelsedagsfest i kväll, men kan inte komma tyvärr, pga att jag måste vila det sista innan jag börjar jobba på måndag och att jag forfarande äter Diklofenak. Ska ringa sötnosen och prata med henne nu. Vill ju verkligen vara där!! =(

Om en stund ska jag gå ner till salongen och kolla igenom schemat inför veckan och sen ska jag gå och träna.

Men nu först, frukost.

Kram på er

Mamma shoppar choklad


Jag uppe på mitt tak


Tack Victoria

Har ju glömt att tacka Victoria för hjälpen med bloggen. Tacktack!!Försökte fortsätta piffa till den lite, men efter att ha suttit en timma och klistrat in "koder" utan resultat så gav jag upp. help me!! (again) =)

God Förmiddag!

Har precis stigit ur en kokhet dusch. Ska slänga på mig lite kläder och sen städa lite grann (toaletten). Kan krävas en till dusch om jag får äckelpanik. Inte för att jag är så äckelmagad men att städa bort andra killars urin från underringen är inte min favorit. Får man skriva så?
Usch och fy kanske ni tänker och mamma kanske skäms lite grann. Kram till dig mamma.




När jag har piffat färdigt här hemma så tänkte jag ta mig en snabb visit på mammas jobb, efter det ska jag möta upp två hemliga personer på stan och gå på presentjakt. Min älskling fyller nämligen 26 år på Måndag. Glöm inte att gratta!! Efter det kommer Simon och hälsar på en sväng.

Kvällens planer blir lugna, på sin höjd en bio (hoppas)

Som vissa av er kanske vet så är jag sjukskriven för tillfället, men börjar jobba på måndag igen. Ska bli väldigt roligt, kryper lite på väggarna här hemma. Däremot kommer jag vara 25% sjukskriven i några veckor fram över. Kommer alltså jobba lite kortare dagar. Hoppas att det kommer gå bra!

Varför jag är sjukskriven får jag berätta lite senare. Vill inte bli på dåligt humör just nu när jag känner mig glad och pigg.

Ha en bra dag allihopa!!

Nu kör vi!

Sitter och lyssnar på Lisa Ekdahl och dricker Jordgubbs och Kiwi Smoothie. Mysigt.

Hej Kära Vänner!!

Har haft skrivkramp tillräckligt länge nu och känner att det är på tiden att jag sätter igång med mitt skrivande igen. Nu är det dags så att säga!! Vad kan då inte vara bättre än att starta en blogg??


Ni kommer få kika in i min vardag med vänner, familj, jobb, nöjen, tankar, funderingar och allt mellan himmel och jord.


Även om man inte kan tro det så bor det en italienska i min kropp. Mitt humör kan svänga från noll till hundra. Både på gott och ont. Alltså vet man aldrig vad som kan hända. JAG vet aldrig vad som väntar. Upp. Ner. Upp. Ner. Upp. Ner. Upp, och ni kommer få följa med. Through good and bad.



NU KÖR VI!!!!!

RSS 2.0