Idag har vi dykt bland hajar

Jag ar sa javla stolt over mig sjalv sa det ar inte sant... att jag har vagat dyka bland hajar (leopard haj) lika stora som mig sjalv och skoldpaddor som bajsade korvar lika stora som majskolvar. Jag kommer aldrig gora det igen for det var det laskigaste jag har varit med om. Men gud vilken upplevelse, det var fantastiskt. Jag ar en ny manniska fran och med nu=)




Och mamma...lugn och fin, dom har hajarna som vi simmat bredvid idag ar vegitarianer...typ.... bara mini fiskar och plankton alger m.m Dom ar radda for oss och skadar aldrig manniskor. Nu ar det gjort och jag ar sa lycklig.

TODAY



Vagen till stranden som vi var pa idag. Djungelvandring i 20 min=) Pa vagen hem tog vi longtail bat istallet..=)


En morkhyad pa vifft!

Jag for typ en timma sen pavag hem fran stranden! Ser inte fel ut va??



TODAY



Vagen till stranden som vi var pa idag. Djungelvandring i 20 min=) Pa vagen hem tog vi longtail bat istallet..=)


En morkhyad pa vifft!

Jag for typ en timma sen pavag hem fran stranden! Ser inte fel ut va??



TODAY



Vagen till stranden som vi var pa idag. Djungelvandring i 20 min=) Pa vagen hem tog vi longtail bat istallet..=)


En morkhyad pa vifft!

Jag for typ en timma sen pavag hem fran stranden! Ser inte fel ut va??



GOD VARM JUL

Hejhej! Jag kan se framfor mig hur ni stter dar hemma pa Julafton och myser. Brasorna brinner och forvantningarna ar hoga.
Har ar forvantningarna ocksa hoga, fast knappast for att det ar julafton, utan for att vi ar i paradiset. Denna julafton har vi an sa lange tillbringat pa detta sett...


Bamboo Iland som vi tog en longtail bat till idag. Helt fantastisk o, kritvit strand och turkost vatten. Vi snorklade men helt plotsligt kom det en for stor fisk... en haj typ och da vagade inte jag mer. MEn det var mysigt och roligt
att se dom sma fiskarna.
 

David har tagit 100 kort pa mig idag men jag ser inte normal ut pa ett enda..det har ar det finaste, da fattar ni... hehe. Efter Bamboo Iland akte vi tillbaka till Phi Phi, dar vi ar nu. Soliga, saltiga och svettiga. Jag sitter med min strahatt i ett litet krypin pa en av Phi Phis bakgator. Det luktar thaimat och fullt av manniskor traskar forbi, solen ar pavag ner och det ar dags for oss att dra oss tillbaka till hotellet. Ikvall firar vi med en god kottbit, eller kanske hummer. Darefter dansar vi pa stranden till hoga toner i ljuset av eldshower. Fantastisk Julafton! Tiller er alla fran oss alla EN RIKTIGT SVETTIG JUL=)

Fran gardagen=) En Alingsasare som ar en av dansarna!


Grillade jatterakor och en brand raka!

PUSS O KRAM




THAILAND I MORGON

Min helg!!

FREDAG

Partysugen som en gnu! Vi möttes upp hemma hos Erik och åt Bouillabaisse (han hade lagat den godaste jag har ätit i hela mitt liv) toppat med pilgrimsmusslor och blåmusslor. Till detta drack vi bubbel och ett gott vitt vin. Jag drog i mig x antal Sommersby också (gott). Supertrevlig middag med härliga människor!
Efter en go förfest drog vi vidare till Barsidan, Ecxet och Valand. Riktigt nice kväll=)
LÖRDAG
Vi tog bilen till Alingsås och hälsade på Pappa och Monica och på kvällen firade vi "Lillejul" hos Mormor. Vi fick jättefina presenter=)=)
Spara eller brännas, livet lättare kommer kännas!
Julmat!
Theo leker med sin julklapp.
Sötis!
Mys hela kvällen lång!
SÖNDAG

Idag har jag städat hela lägenheten och börjat packa och fixa andra saker som behövdes innan resan. Klockan 17.00 mötte jag upp mamma inne i stan och vi åt middag på Toscana på kungsgatan.
Just nu är det packning åt alla håll... jag vet inte hur man packar ner all sin packning i en RYGGSÄCK... hehe men det ska nog gå bra.
För er som inte vet så åker jag till THAILAND i morgon eftermiddag=)=) Ska försöka blogga där ifrån!
Men hörs vi inte innan så God Jul och Gott Nytt År!

SMACK

Är ju lite lätt partysugen om man säger så... efter att ha legat inne två helger i rad...! Nu ska jag ut på stan!!!=)

Mitt finger

Godmorgon! Ny dag nya möjligheter! Klämde precis fingret när jag skulle trycka igen tvättmaskinen. Hur lyckas jag. Ajjjj, pliiiis låt mig inte tappa nageln....!!
Sitter och lyssnar på en grymt skön låt från förr.... i like it! Måste skynda mig in i duschen och jag vet att detta är världens tråkigaste blogg just nu, men jag har ju för 17 inte gjort något på jag vet inte när!
PUSS
Ps min lägenhet ser ut som ett bombnedslag, hjälp!!!!
My god im beautiful!

Nattinatti

Uppdaterar så dåligt eftersom jag varit sjuk... har bara legat hemma!! Men idag var jag på en väldigt inspirerande föreläsning med Navid Modiri =) Var riktigt grymt faktiskt.. berättar mer i morgon=)

13/12-10

Vaknade av att jag skrattade så mycket så min läpp sprack i natt... David vaknade också och sa att det var det högsta garvet han hört...tihi det bara bubblade av skratt i hela magen=)

Snörvliga hälsningar

Åh herregud vilken influensa jag har åkt på... 39 graders feber och hur förkyld som helst. Bara åtta dagar kvar tills vi åker till Thailand... hur ska detta gå. Måste friskna till!!! Har precis beställt hem ett helt spritförråd från airshoppen.... snacka om billigt!!! Det blev Absolut Vodka, Captain Morgan, Bombay Sapphire, Cointreau, Malibu, The Famous Grouse Whisky, Baileys och Xanté. Räkna med drink och cocktailparty i Januari=)
SNÄLLA GÖR MIG FRISK!!! Missar pappas födelsedagskalas idag också=(=( Hade verkligen sett fram emot att träffa allihop!
Missade även Annellins och Steffans Julfest i Helsingborg som var i helgen=(=(=(=( Så himla tråkigt!!!!!
Sitter och lyssnar på Veronica Maggio... lalalalalalala, gillar hennes röst och texter.

Grattis Pappa och Farmor

Vill börja med att säga GRATTIS till pappa och farmor som fyller år idag=) Hipp, hipp, Hurra!! Pappa krya på dig också och hoppas snuvan försvinner!!

 

Jag vill även gratta alla Annor som har namnsdag idag=) Bara i familjen är det Mamma, Kamilla och Jag. Grattis till oss.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills vi åker till Thailand. 10 dagar!!!! WOHOOOO. Tur att man har en resa att se fram emot! Den här dagen har inte varit så givande annars.. Hann inte göra klart mitt matteprov på den tiden vi hade på oss idag och fick veta att jag är på skitdålig reservplats till Litteraturvetenskapskursen jag sökt=(=( Vill inte läsa mer komvux...suck, pust, stön.=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(=(

 

ThailandThailandThailandThailand, Julmys i Helsingborg i helgen och kalas hos pappa.. ska försöka att tänka på det!

 

 


Las Helgas!

FRIDAY IM IN LOVE!!

Kommer knappt ihåg hur fredagen började, har varit förkyld, febrig och lite snurrig denna veckan. Därför skulle jag ha en hemmakväll med mig själv och bädda ner mig i soffan i fredagskväll. Det gick jättebra! Det slutade med att jag hamnade på både North and South, Dubliner och Excet!!! =) Så kan det gå. Kvar hemma i lägenheten låg min inhyrda film och godispåse helt övergivna...hihi. Var tvungen att hyra filmen en dag till, onödigt att lämna tillbaka den osedd ju!
Jo just det.. hade ju en supermysig dag på stan med Sophie i fredags, lunchade på Musses och tog igen massa snack om allt och inget=) Vi handlade julklappar.. eller Sophie handlade iallfall=)
Har tyvärr varit väldigt dålig på att fota denna helgen... Men hittade en bild på min brända fot om ni vill se? Hahaha....
Har glömt berätta vad KLANTEMILIE gjorde i början av förra veckan. Som vanligt när jag och David beblandar oss med kokande pasta så går det åt helvete... förra gången David skulle hälla av pastavattnet så gick kastrullhandtaget av och kokande vatten och pasta flög över hela köksgolvet, som tur var hann David göra ett "svanhopp" och klarade sig undan att bränna sina små fossingar. Denna gången skulle jag hälla av pastan och på något konstigt sett häller jag av vattnet åt fel håll... alltså rätt ner på min ena fot, har aldrig skrikit så i hela mitt liv. Som tur var slängde David in sin hoppandes och svärandes flickvän i badkaret och spolade iskallt vatten till foten domnade, sen satt jag inlindan resten av kvällen med foten i en iskall, blöt handduk. Det gjorde susen för foten... Så den klarade sig med att se ut så här:
OK... slut på prat om min fot tycker jag! Fredagskvällen var rolig, full fart åt alla håll!
LÖRDAG!!!

4DEC Morfars födelsedag. Vi var vid morfars grav och tände ljus och grattade honom på hans födelsedag. Vi berättae att vi önskade att vi kunde ha fått fira honom som vi brukade. Som vi gjorde förra året. Vi samlade iallafall ihop oss hos mormor och hade en mysig middag. Hon hade lagat en fantastisk fisksoppa med rom, hälleflundra, havskräfta och lax.
Skålarna var överbakade med smördeg och inuti är fisksoppan, fantastiskt! Om det är någon som kan laga mat så är det mormor=)
Fint va??
På kvällen hamnade jag på JULROCK-Konsert på Palladium=)
SÖNDAG!

Sovmorgon Alabama!!! Gött! Kollade på Eclipse (äntligen) med Ludde och gav honom en ny frisyr=) David dömde  handboll hela dagen, sen på kvällen bjöd han mig på restaurang och bio=)=) Gulligt va??
Jag åt en jättegod kalvpasta med rödvinssås och ruccola och David åt Hamburgetallrik ?! hehe, så kan det gå när man är vrål hungrig... det var iallafall parmaskinka och lite små delikatesser på. Efter det blev det Harry Potter på Bergakungen=)
VI HÖRS SENARE PUSS!

JAG ÄR TILLBAKA I PARADISE HOTELL

Alltså herregud. OH MY GOD!! Jag har varit instängd på ett "skittaskigt" hotell precis bredvid en motorväg i Colombia i 7 dagar nu. Alltså jag klarar inte mer, jag kommer få psykiskaproblem efter detta när jag kommer hem till Sverige. Jag vet inte änns vad Sverige är för land längre, jag är helt splittrad efter att ha varit här i Spaninen, eller jag menar Colombia. Alltså jag dör. Jag vet inte vem jag är. Vem är jag?? Vem var jag innan?? Jag har inte fått prata med någon, jag har inte fått äta kötbullar eller idealmacaroner och nu ska jag tillbaka till PARADISE HOTELL igen. Tillbaka till spelet, jag fattar verkligen inte, varför kan inte alla bara ha kul. HALLÅÅ?!?!?? Jag är här för att ha kul och det är bara pakter,pakter och pakter hela tiden. Taktik och taktik, ingen vill ens dricka alkohol längre. Det är inte klokt. Det är bara typ hälften av tjejerna och killarna som super hela nätterna.. alltså jag fattar inte varför man kom hit om man ska sova?? Alltså sova kan man göra när man kommer hem. Jag menar jag sover ju tre timmar om natten, det räcker. VI SKA JU HA KUL, FESTA, SOLA, SUPA, FLÖRTA.. det var därför vi kom hit. Alla är så tråkiga. Jag vet inte vem jag är längre, alltså jag vet verkligen inte det. Jag vet verkligen inte vad jag ska säga.

 

Haha att skriva detta roade mig i 2 minuter iallafall.. hoppas det roar någon som läser också. Dom som följer Paradise hotell förmodlingen, eller dom som hatar det....=)


RSS 2.0